Antena Căutare

Asia Express, record fabulos! Finala sezonului 3 a fost urmărită de milioane de români

Milioane de români au urmărit finala sezonului 3 Asia Express şi au trăit victoria "reactoarelor" mai ceva ca la un meci de fotbal. A fost un record de audienţă şi o finală care face istorie în televiziune!

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat marele trofeu în valoare de 30.000 de euro şi admiraţia unei ţări la capătul unui drum plin de adrenalină.

Ultima ediţie a etapei finale Asia Express – Drumul Comorilor, difuzată miercuri, 22 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţã, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţã, pe toate targeturile.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

În minutul de aur, înregistrat la 22:49, aproape 3 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau cu sufletul la gură aventurile celor douã echipe rãmase în cursa pentru marele premiu.

Asia Express, record fabulos! Finala sezonului 3 a fost urmărită de milioane de români

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3

Antena 1 a condus detaşat clasamentul audienţelor ieri, atât la nivelul Prime Time-ului, cât şi la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public.

Cursa finală de la Asia Express-Drumul Comorilor s-a desfășurat în Taipei, una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Misiunile primite de la Gina au fost solicitante și tot mai complicate, iar tensiunea și adrenalina și-au spus cuvântul.

citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată după ce a câștigat trofeul Asia Express! „Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste!”

Cele două echipe, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, au luptat o zi întreagă și au străbătut orașul în lung și lat în căutarea indiciilor și în încercarea de a ajunge primii la Gina. La finalul unei competiții de neuitat, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au bătut gongul victoriei, în inima orașului Taipei.

AFLĂ AICI TOTUL DESPRE ASIA EXPRESS, SEZONUL 3!

Alina Ceușan, reacție neașteptată chiar înainte de finala Asia Express! Gestul i-a uluit pe fani... Prima reacție a Ștefaniei, după ce a pierdut la Asia Express! Iubita lui Speak, mesaj neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x