Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ruby, criză de gelozie în India! A făcut mare scandal în faţa tuturor: „Stai cuminte, nebuno, că nu e singur!”

 

Pe măsura ce marea finală „Asia Express” se apropie, concurenții sunt la un pas să cedeze. O probă de dans în stil Bollywood s-a transformat într-un mare scandal, după ce Ruby a văzut cum o indiancă îi făcea ochi dulci iubitului ei.

Concurenții au primit un carnet, în care trebuie să noteze anumite indicii descoperite în cadrul unui dans indian, de tip flash. Zeci de tineri cu câte o literă pusă pe tricou și-au  făcut apariția și vedetele au notat tot, sperând să nu rateze niciun indiciu prețios.

Doar că Ruby s-a concentrat pe un alt detaliu, ce nu avea legătură cu competiția: „Fata aia și-a uitat pașii de dans, că se uită tot uită la tine”, i-a zis artista iubitului ei.

În acel moment, pentru Ruby, proba a fost ca și încheiată. În loc să studieze indiciile ascunse în coregrafie, artista nu și-a putut dezlipi ochii de pe cea care părea fermecată de Robert.

„Dansul m-a stresat până am văzut-o pe fata aia care și-a uitat pașii pentru că se uita la el. După aia, am avut altă problemă”, a povestit Ruby.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI