Antena Căutare

Când ceri ajutor și primești un șoc! Alex Abagiu a mâncat ouă clocite și a descris gustul! „Puțin fermentat, așa! Cu textură de pene și ciocuț”

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au primit în pauză de masă o gustare extrem de bizară, ce le-a dat multe bătăi de cap și...palpitații! Ce gust au ouăle clocite, numite și Balut?

Înfometați, cei doi au primit din partea localnicilor ajutor. O doamnă a sunat să cheme pe cineva să-i ajute pe cei doi concurenți să continue drumul de la Asia Express. Filipinezii au fost drăguți până la capăt și i-au servit și cu ceva de mâncare: celebrul Balut, ou clocit!

Cum au reacționat Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț în fața acestei delicatese asiatice?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Avea gust de gălbenuș de ou, puțin fermentat. Cu textură de pene și ciocuț. Experiența asta a fost un carusel de emoții. Aș vrea să mă aflu acum în fața lui Bontea să-i prezint acest dish”, a mai adăugat el despre experiența lui Asia Express!

Bivolii s-au relaxat și concurenții s-au conformat! Au tras căruța și au trecut prin probe de foc! „Eram deja în altă di... Vedetele de la Asia Express au făcut striptease în bazar și au îmbrăcat costume de latex! „Arătam ca niște prezervative ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x