Antena Căutare

Concurenții caută moneda ce le poate asigura locul în finala Asia Express! Cine a avut noroc

Concurenții din ediția 31 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au parte de o nouă provocare dificilă! Ce sunt super monedele?

Odată ajunși la următorul steag Asia Express, concurenții au parte de o nouă surpriză!

De data aceasta, Gina Pistol a „aruncat” în joc niște monede mai speciale, ce pot schimba decisiv clasamentul din ierarhie.

citește și: Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

„Simpaticilor, știți că-mi plac surprizele și păcălelile? Nu sunt așa de ușor de găsit! Vă aștept totuși în orașul Changhua. Primul cuplu care va ajunge la mine o să mai câștige câteva monede, dar mai aveți o șansă!

Concurenții caută moneda ce le poate asigura locul în finala Asia Express! Cine a avut noroc

Adda și Cătălin în sezonul 3 Asia Express

Adda și Cătălin în sezonul 3 Asia Express

Există două super monede, aici, pe strada Lukang, care valorează câte zece monede. Le puteți găsi și cu ajutorul lor puteți schimba ierarhia. Succes”, a anunțat mesajul Ginei Pistol.

citește și: Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, ce chinezi nebuni”

Echipele au căutat din colț în colț, încercând să își garanteze locul în finală printr-un număr cât mai mare de monede norocoase! Ce echipe găsesc aceste monede valoroase?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, c... Lacrimi și adevăruri spuse în față, la Asia Express! Concurenții au dat cărțile pe față: „M-am săturat de tine precum câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x