Antena Căutare

Dezamăgire, frustrare şi nervi. Concurenții "Asia Express" sunt legați la mâini, în timp ce minutele trec: ”Asta e circuit închis, frate!”

Aventura continuă în Laos, căci Drumul Dragonului e lung, iar concurenții "Asia Express" mai au multe de îndurat.

Aventura continuă în Laos, căci Drumul Dragonului e lung, iar concurenții "Asia Express" mai au multe de îndurat.

Cele 12 vedete rămase în concurs au ajuns în cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele. Liviu și Andrei par sa se simte excelent în aerul de Laos, căci, după ce au câștigat proba amuletei și și-au trecut în cont 1000 de euro, disponibili la finalul concursului, dar și un bonus, cei doi continuă să se descurce de minune.

Concurenții sunt legați la mâini și trebuie să se dezlege în doar câteva minute, aceasta a fost noua provocare. În timp ce toate celelalte echipe au rămas legate, căci n-au reușit să dea de capăt nodurilor, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt din nou primii.

Întrecere pentru mușchii minții! Liviu și Andrei câștigă proba celor trei și primesc prima amuletă din Laos... ”Iar plânge!” Lora, la un pas să clacheze! Ea și Ionuț Ghenu au nervii întinși la maximum! ”Nu mă mai trage, că mă dor m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x