Antena Căutare

Drama Alexandrei Ungureanu, concurenta Asia Express sezon 4: Ambii părinți au avut cancer, boala l-a răpus pe tatăl său

Deși este un om cald și vesel, Alexandra Ungureanu are o poveste tristă în spate. Tânăra a trecut prin perioade când credea că o să-și piardă cei mai dragi oameni: părinții.

alexandra ungureanu, pe scena, canta Galerie
Deși este un om cald și vesel, Alexandra Ungureanu are o poveste tristă în spate | Hepta.ro

Tatăl și mama sa au primit, cu ani în urmă, un diagnostic dur: cancer. Din păcate, părintele său a aflat prea târziu că este bolnav și medicii nu au mai putut face mare lucru pentru el.

Tatăl Alexandrei Ungureanu s-a stins din viață la doar două luni de la descoperirea bolii, lăsând un gol imens în viața viitoarei concurente de la ”Asia Express” sezon 4.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate”.

Citește și: Alexandra Ungureanu, impresionată de momentul realizat de Jeni Ion, artista care nu aude, la X Factor: Am fost emoționată

În perioada în care tatăl ei se lupta pentru viaţă, Alexandra a trecut prin clipe de coşmar.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.

Alături i-a rămas întotdeauna mama sa, care a luptat cu cancerul și l-a învins. De altfel, aceasta o va însoți pe Alexandra Ungureanu în Drumul Împăraților, traseul ales pentru ”Asia Express” sezon 4.

Alexandra Ungureanu și mama sa, la Asia Express sezon 4

Alexandra Ungureanu și mama ei se află printre cei 18 concurenți care vor pleca pe „Drumul Împăraților” în cel de-al 4-lea sezon "Asia Express", iar pregătirile sunt unele intense.

Citește și: Cine e Lorelei Bratu, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

"Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal - mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu pentru Antena 1.

Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvă... Irina Fodor, primele imagini din Asia Express - Drumul Împăraților. Cum arată ceremonia care deschide drumul experienței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x