Antena Căutare

Hopa Popa versus Tăticii! Dorian și Luminița și-au luat revanșa și au câștigat amuleta, în fața lui Liviu și Andrei

Gălăgie mare și emoții! Vedetele de la Asia Express joacă sportul tradițional cu mingea din Laos, o combinație de fotbal și volei. A fost competiție mare căci două echipe au luptat pentru amuleta de 1000 de euro și un bonus valoros în competiție.

Gălăgie mare și emoții! Vedetele de la Asia Express joacă sportul tradițional cu mingea din Laos, o combinație de fotbal și volei. A fost competiție mare căci două echipe au luptat pentru amuleta de 1000 de euro și un bonus valoros în competiție.

Ei bine, Liviu și Andrei și Dorian și Luminița au mobilizat sportivi din zonă, au format două echipe și s-au luptat pentru premiu.

S-a lăsat cu scandal, supărări, orgolii, dar si cu o echipă câștigătoare: Dorian și Luminița, cei care în ultimele trei ediții au fost salvați de la eliminare.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

”Ăsta e un cap de șobolan. Acum îi mănânc creierul!” Curajosul Dorian Popa a mărturisit: ”M-a încercat un sentiment de p... Vârciu își pune mâna la ochi! Emoții mari pe șosea, în mașina unui vitezoman: ”Mi-a fost frică. Mergea foarte tare. Avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x