Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

O nouă probă pentru concurenții de la Asia Express! Primele două echipe care ajung la destinație se vor lupta pentru amuleta de o mie de euro

 

Luni seară, ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”.  Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului, pe care cele șapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio și s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar și o masă caldă.

A doua ediție „Asia Express” a adus o nouă provocare. Trebuie să ajungă la o nouă destinație pentru a câștiga amuleta în valoare de o mie de euro.

Piața Tambac este mare cât Indochina”, așa spune Marius Damian, prezentatorul emisiunii. Concurenții au simțit-o pe pielea lor. Vedetele trebuie să găsească trei ingrediente ascunse prin tarabe. Cursa nu se termină aici!

Rămâne de văzut cine va câștiga această probă și scapă de eliminare.

Cu șapte echipe rămase în cursă, următoarea etapă promite și mai multe întâmplări neprevăzute, care îi vor face pe cei din fața micilor ecrane să fie martorii unei experiențe inedite pe teritoriul asiatic. Explozie de adrenalină, emoții mari, limite depășite și situații imprevizibile, toate fac parte din aventura de neuitat ,,Asia Express , de care telespectatorii Antena 1 se pot bucura și în seara aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a doua ediție incendiară a celui mai dur reality- show.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe