Antena Căutare

Zi epuizantă la începutul etapei a patra, în Asia Express. Anca Țurcașiu: „Am simțit că sunt la capătul puterilor”

Diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1 începe etapa a patra a competiției Asia Express - ultima din Thailanda.

Galerie
Zi epuizantă la începutul etapei a patra, în Asia Express. Anca Țurcașiu: „Am simțit că sunt la capătul puterilor” | Antena 1

Se anunță o bătălie aprigă pentru un Joker ce aduce un avantaj hotărâtor, care poate răsturna ordinea de pe traseu. Dar miza cea mare este imunitatea, care vine la pachet cu pașaportul de Malaezia.

Citește și: Andrei Ursu și Vlad Condurache au dus relația lor la următorul nivel.Ce decizie importantă au luat cei doi concurenți Asia Express

Anca Țurcașiu: „Am simțit că sunt la capătul puterilor. Am făcut un atac de panică!”

După plecarea echipei Andrei Ursu – Vlad Condurache la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șapte echipe care se luptă pentru marele premiu și trofeul sezonului 7 Asia Express.

Articolul continuă după reclamă

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu sunt concurenții care continuă în această seară aventura de la capătul lumii.

Cea de-a patra etapă le va aduce ultimele provocări pe pământul Thailandei. Astfel, echipa care va câștiga imunitatea va fi propulsată direct în etapa a cincea, care se va desfășura în următoarea țară de pe traseu, Malaezia. Cu atât mai valoros este Joker-ul, prima țintă de pe traseu în ediția de diseară, întrucât un avantaj cu greutate poate aduce câștigătorii Joker-ului foarte aproape de imunitate.

Probele vor fi, așadar, în concordanță cu asemenea mize esențiale. Concurenții vor face un slalom uriaș printr-un peisaj exotic cu plaje și vor explora pământuri acoperite cu păduri de mangrove și lacuri sărate. Frumusețea locurilor nu va reuși să atenueze, însă, presiunea cursei.

„Am simțit că nu mai pot să respir. Îmi bătea inima foarte tare. Am crezut că sunt la capătul puterilor, am făcut un atac de panică”, a povestit Anca Țurcașiu despre prima zi extrem de solicitantă a etapei a patra. „Eu suport durerea de felul meu. Dar asta a fost prea mult pentru mine... Să plâng de durere nu prea mi s-a întâmplat până acum. Într-o primă fază, a fost durerea insuportabilă. Apoi au venit anxietatea, panica, frica... Tot ce s-a întâmplat a fost un șoc pentru organismul meu”, a spus Oana Paraschiv după una dintre probe.

Echipele vor ajunge la termele de sare, unde vor munci din greu, cărând zeci de kilograme de sare, și vor căuta comori pe întinderile de nisip pentru a rezolva noi misiuni ingenioase. Cine va câștiga amuleta și Joker-ul, dar și ce provocări vor apărea pe traseul spre imunitatea cea mare telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată pe Antena 1 și în AntenaPLAY în această seară, de la ora 20:00.

Citește și: Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia

ASIA FEST are loc între 20 și 22 septembrie, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x