Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Andreea Stoica a încropit o scrisoare și a susținut că e de la Andi. Cum au reacționat concurentele

Fetele pun toate armele în lupta pentru inima Burlacului, iar Andreea Stoica se numără printre ele.

Andreea Stoica într-o rochie neagră Galerie
Fetele pun toate armele în lupta pentru inima Burlacului, iar Andreea Stoica se numără printre ele

Concurente au decis să joace dur în cea de-a treia ediție a emisiunii "Burlacul", printre aceste se numără și Andreea Stoica, care reușește să își pună în cap celelalte concurente rapid. Aceasta a încropit o scrisoare și a susținut că este de la Andi Constantin.

"Am vrut să fac și eu o glumă așa, că toate fetele erau prinse cu gătitul.", a mărturisit concurentă, vizibil amuzată de situație.

Ce scria în biletul făcut de Andreea Stoica și cum au reacționat fetele

Concurentele au reacționat imediat atunci când au văzut-o pe Andreea Stoica cu trandafirul în mână, dar și cu un bilet. Aceasta le-a luat prin surprinde pe fetele care se aflau în bucătărie și a atras imediat toate privirile asupra sa.

"Când a venit Andreea cu scrisoare eram jos în bucătărie și făceam clătite. M-a pus pe mine să citesc scrisoarea de la "Andi". ", a spus Vanessa Țone, cea care a luat scrisoarea de la Andreea și s-a apucat să o citească.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

"Dragă, Andreea. Vreau să te invit la o cină romantică pe malul mării pentru a mă revanșa. Trandafirul acesta este salvator, te rog să îl accepti. Cu drag, al tău Andy.", au fost câteva dintre cuvintele pe care Andreea le-a scris în bilețelul pe care susținea că l-a primit din partea Burlacului.

Fetele și-au dat seama imediat că scrisoarea nu este din partea lui Andi. "Mi-am dat seama imediat că scrisoarea nu este de la Andi, pentru că i-a scris numele cu y, nu cu i.", a mai spus Vanessa.

"Eu mi-am dat seama foarte rapid că biletul nu este scris de Andi. Nu era scrisul lui deloc, nu avea virgulă și nici punct.", a scos în evidență Alexandra.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

Concurentele s-au amuzat copios și au savurat momentul în profunzime. Andreea a reușit să o păcălească și pe Angela pentru câteva secunde, până a reușit să citească biletul.

Tânăra nu a lăsat lucrurile așa și s-a asigura că toată lumea știe despre scrisoarea pe care a primit-o de la "Burlacul". Aceasta a considerat că este o glumă bună și a ținut neapărat să le spună tuturor despre șansa pe care i-a oferit-o bărbatul la care toate visează, însă gluma sa nu a ținut prea mult.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”... Burlacul 19 martie 2021. Cum s-au îmbrăcat fetele pentru ceremonia trandafirului. Ce ținute au ales concurentele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Joi, 01.07.2021, 16:33
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Melissa Azak s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Burlacul atunci când a încercat să-i intre în grații lui Andi Constantin. Tânăra avea o frumusețe aparte și o eleganță greu de egalat.

Duminica, 12.02.2023, 14:53
Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. Tânăra a îmbrăcat hainele de kinetoterapeut și a făcut senzație cu aspectul fizic.

Sambata, 18.12.2021, 12:24
Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă la inima Burlacului și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat arătos. Aceasta s-a afișat cu el la nunta surorii sale și au bifat o apariție demnă de laude. Rochia blondei a atras toate privirile.

Sambata, 02.10.2021, 12:07
Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin s-a fotografiat în intimitatea dormitorului și a publicat poză pe rețelele sociale, iar prietenii virtuali au rămas surprinși de modul în care arată acesta cu un look total diferit.

Luni, 30.08.2021, 13:23
Ultimele știri
x