Prajitura cu scortisoara se prepara foarte usor, iar glazura cu suc de portocale ii ofera o aroma deosebita.
Sambata, 31.03.2012, 00:00
Uscatorul de par este un aparat electrocasnic pe care il poti folosi in multe feluri in locuinta, relateaza portalul Woman’s Day.
Duminica, 26.02.2012, 00:00
Daca organizezi o masa spectaculoasa de Sarbatori, dar te temi ca nu vei reusi sa prepari desertul, citeste sfaturile de mai jos. Uita de tentatia de a cumpara un tort atragator de la cofetarie si nu te mai teme ca "atat de multe lucruri pot merge prost" cand vine vorba de pregatit torturi.
Vineri, 06.01.2012, 00:00
Nu este nevoie de mai multe tigai pentru acest mic dejun englezesc bogat – totul se gateste la un loc. Daca vrei, in locul carnaciorilor poti folosi bacon taiat in felii groase, care merge de asemenea foarte bine cu glazura de mustar cu miere.
Joi, 05.01.2012, 00:00
Turta dulce din comert nu se compara cu prepararea unei delicioase casute din turta dulce acasa. Coca ramasa se coace si se fac biscuiti, care se agata in bradul de Craciun.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00
Un meci de fotbal poate fi uneori la fel de epuizant pentru telespectatori, ca si pentru jucatori. Cateva gustari delicioase fac jocul si mai interesant.
Luni, 05.12.2011, 00:00
O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina, cu iz de scortisoara, completate perfect de un strat fin de ciocolata.
Marti, 08.11.2011, 00:00
Aceasta prajitura pufoasa te va incanta cu textura ei densa si lipicioasa de madeira.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Aceasta este o varianta de briose nu atat de dulci – pot fi servite calde, cu o felie de branza alaturi. Pentru variatie, inlocuiti marul cu o banana taiata bucatele si faceti-va de cap cu mirodeniile.
Vineri, 28.10.2011, 00:00
Pentru varianta cu ciocolata se inlocuieste o lingura din cantitatea de faina cu una de cacao. Pofta buna!
Marti, 18.10.2011, 00:00
Aceasta delicatesa aurie, inmiresmata de aroma citricelor, va aduce o raza de soare la masa. Nu necesita pregatiri in ultimul moment, nu are gluten, este ideala pentru a satisface valurile de oaspeti.
Joi, 13.10.2011, 00:00
Glazura crocanta de ciocolata si un interior pufos fac din aceste briose sa fie cel mai bun desert. Acestea pot fi, de asemenea, si cadouri dulci pentru cei dragi.
Marti, 04.10.2011, 00:00
O reteta delicioasa, plina de crema si glazura de ciocolata, care te va instiga si la o a doua portie, fara nici un pic de vinovatie.
Marti, 23.08.2011, 00:00
Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita de pui la gratar, Martha Stewart iti propune o marinata cu piersica si usturoi, pentru un gust dulce-picant inedit. Serveste bucatile de carne cu felii coapte de piersici.
Miercuri, 20.07.2011, 00:00
Ingrediente pentru ecler cu ciocolata: pentru coji: faina apa ulei oua sare pentru crema de ciocolata: lapte oua frisca zahar cacao ciocolata amaruie esenta de rom pentru glazura: fondant cacao ciocolata Echipa Neatza va...