Turta dulce din comert nu se compara cu prepararea unei delicioase casute din turta dulce acasa. Coca ramasa se coace si se fac biscuiti, care se agata in bradul de Craciun.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Un meci de fotbal poate fi uneori la fel de epuizant pentru telespectatori, ca si pentru jucatori. Cateva gustari delicioase fac jocul si mai interesant.
Luni, 05.12.2011, 00:00O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina, cu iz de scortisoara, completate perfect de un strat fin de ciocolata.
Marti, 08.11.2011, 00:00Aceasta prajitura pufoasa te va incanta cu textura ei densa si lipicioasa de madeira.
Vineri, 04.11.2011, 00:00Aceasta este o varianta de briose nu atat de dulci – pot fi servite calde, cu o felie de branza alaturi. Pentru variatie, inlocuiti marul cu o banana taiata bucatele si faceti-va de cap cu mirodeniile.
Vineri, 28.10.2011, 00:00Pentru varianta cu ciocolata se inlocuieste o lingura din cantitatea de faina cu una de cacao. Pofta buna!
Marti, 18.10.2011, 00:00Aceasta delicatesa aurie, inmiresmata de aroma citricelor, va aduce o raza de soare la masa. Nu necesita pregatiri in ultimul moment, nu are gluten, este ideala pentru a satisface valurile de oaspeti.
Joi, 13.10.2011, 00:00Glazura crocanta de ciocolata si un interior pufos fac din aceste briose sa fie cel mai bun desert. Acestea pot fi, de asemenea, si cadouri dulci pentru cei dragi.
Marti, 04.10.2011, 00:00O reteta delicioasa, plina de crema si glazura de ciocolata, care te va instiga si la o a doua portie, fara nici un pic de vinovatie.
Marti, 23.08.2011, 00:00Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita de pui la gratar, Martha Stewart iti propune o marinata cu piersica si usturoi, pentru un gust dulce-picant inedit. Serveste bucatile de carne cu felii coapte de piersici.
Miercuri, 20.07.2011, 00:00Ingrediente pentru ecler cu ciocolata: pentru coji: faina apa ulei oua sare pentru crema de ciocolata: lapte oua frisca zahar cacao ciocolata amaruie esenta de rom pentru glazura: fondant cacao ciocolata Echipa Neatza va...
Vineri, 23.04.2010, 10:12