Glazura crocanta de ciocolata si un interior pufos fac din aceste briose sa fie cel mai bun desert. Acestea pot fi, de asemenea, si cadouri dulci pentru cei dragi.
140g de zahar brun
3 oua medii
100g de faina cu agent de crestere
25g de cacao, cernuta
Pentru glazura:
85g de ciocolata cu lapte, rupta in bucati
85g de unt moale
140g de zahar pudra, cernut
oua mici de ciocolata si alte drajeuri de ciocolata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190º C/gaz 5 si se asaza 16 forme de hartie pentru briose intr-o tava de copt. Se asaza toate ingredientele pentru blat intr-un bol si se bat 2 minute cu un mixer electric de mana, pana cand se obtine o compozitie omogena. Se imparte compozitia intre cele 16 forme de briose pana se umple fiecare doua treimi. Se dau la cuptor 12-15 minute pana cand cresc. Se lasa la racit pe un stativ de metal.
2. Pentru glazura, se asaza ciocolata la microunde un minut pe treapta High. Se bat untul si zaharul. Apoi se incorporeaza ciocolata. Se glazureaza prajiturile si se orneaza cu oua de ciocolata si drajeuri.
Citeste ai alte retete interesante numai pe Good Food!
18:45 |
![]() |
Brigitte&Pastramă |
20:00 |
![]() |
Jurământul |
23:45 |
![]() |
Xtra Night Show |
17:00 |
![]() |
Acces Direct |
17:30 |
![]() |
CulTour |
09:00 |
![]() |
Star Matinal |
08:00 |
![]() |
Neatza cu Răzvan şi Dani |
14:00 |
![]() |
Mireasa |
19:45 |
![]() |
Showbiz Report |
12:00 |
![]() |
Observator 12 |
22:00 |
![]() |
Giani Kiriță – Antrenat la Școla Vieții |
13:30 |
![]() |
Mireasa |
19:00 |
![]() |
Observator 19 |
18:45 |
![]() |
Mămici de pitici cu lipici |
13:00 |
![]() |
Cea mai tare din parcare |