Andreea Moldovan a pregătit o reţetă specială de Paşte, făcându-le tuturor să le fie poftă!
Andreea Moldovan a pregătit o reţetă specială de Paşte - "Prescură"
Pasca fără aluat este un desert pentru Paște pe cât de sănătos, pe atât de delicios. În plus, va fi gata într-un timp record!
Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Insula iubirii”, care va începe în curând la Antena 1 cu cel de al treilea sezon, se pregătește pentru cele mai frumoase sărbători pascale de până acum: primul Paște al fiului său, Alexandru.
Ruxandra Luca a pregătit o reţetă "Pască cu ciocolată" special pentru masa de Paşte!
Ruxandra Luca a pregătit o reţetă "Pască cu ciocolată" special pentru masa de Paşte!
Delicatesă de paşte pregătită de Marcel Toader!
Miercuri, 12.04.2017, 16:16
Andreea Moldovan a pregătit o reţetă de post, cu doar câteva ingrediente. Cum se face o salată de cartofi cu sparanghel?
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi un preparat delicios, numai bun pentru sărbătorile pascale.
În Săptămâna Mare, gospodinele fac liste de cumpărături, meniuri pentru masa festivă și caută idei pentru a-și impresiona invitații. Vladut, bucatarul de la Neata, ne gateste o reteta savuroasa de aperitiv festiv, si anume oua umplute.
Marti, 11.04.2017, 16:21
Nu există Paște fără cozonac și ouă roșii, iar la mare căutare sunt rețetele clasice, ”ca la mama acasă”. Încearcă și tu și nu vei regreta!
Andreea Moldovan a pregătit astăzi o reţetă cu paste: "Canneloni cu ricotta şi spanac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine spaghetti, avocado, lime, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spring spaghetti”.
Ingrediente 1 kg midii în cochilie 500 gr spaghetti barilla nr.5 400 gr fructe de mare congelate 1 pahar de vin alb, sec 400 gr suc de roșii ulei de măsline busuioc proaspăt oregano uscat ardei iute,...
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la "Prietenii de la 11": "Paste cu creveţi şi zucchini"
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la "Prietenii de la 11": "Paste cu creveţi şi zucchini"
Când ne gândim la pastele Carbonara, ne imaginăm fie o trattoria italienească, în care un chef din Cizmă ne răsfață ca la mama lui acasă, fie o rețetă complicată pe care trebuie să o punem în practică dacă vrem un asemenea răsfăț culinar.
Ingrediente 1 cutie spaghete 1 legatura patrujel 4 cepe 3 catei usturoi ienihabar piper si sare, după gust ulei de măsline ulei de floarea soarelui 1 kg carne tocată, porc + vită vin alb 200 g unt...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”. paste, cascaval, parmezan,fistic, rosii
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu nume de desene animate -"Tom şi Jerry" - două preparate cu o "barieră" de salată
Sunt atât de dificil de creat, încât de 300 de ani încoace doar femeile dintr-o singură familie din Sardinia le mai prepară. Nimeni nu-şi aduce aminte de ce sau cum au început acestea să le prepare.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".
Chef Ralu ne gătește Paste Primavera cu o rețetă cât mai naturală!
Marti, 03.01.2017, 10:13
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu paste denumită - "Paste cu ragu"
Ai poftă de niște paste, dar te-ai săturat de clasicele rețete? Atunci ce zici de o rețetă extrem de savuroasă, ce se face ușor și rapid?
Ingrediente: 400 gr tagliatelle de casă 20 buc creveți prefierti decorticați 5 zuchini 4 lime peperoncino 750 ml vin alb ...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu paste şi peşte denumită - "Tagliatelle cu somon afumat"
Ingrediente: 400 gr tagliatelle 1 cutie file de anșoa 2 buc praz 2 buc andive ulei măsline usturoi 2 gr peperoncino ...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reteţă cu paste şi sos pesto denumită "Spaghete pestolino"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă extrem de simplă cu foarte puţine ingrediente - "Pasta Rossa"
O zi bună va fi întotdeauna "condimentată" cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu paste scăldate în sos de vacanţă.
Ți-e poftă de niște paste delicioase, dar căldura de afară te face să preferi gustările reci? Nimic mai simplu!
Miercuri, 10.08.2016, 15:42
Te-ai săturat de obișnuitele paste și vrei să încerci ceva cu adevărat savuros și ușor de pregătit?
Luni, 08.08.2016, 16:26
Te-ai săturat de obișnuitele paste și vrei să încerci ceva cu adevărat savuros și ușor de pregătit? Fierbe pastele. Apoi pe rând călește legumele tocate în bucăți mici...
Ce poate fi mai gustos, pe timpul verii, dacă nu o porție de paste reci cu ton, roşii şi măsline?Reţeta este extrem de simplă iar gustul,cu siguranță, te va cuceri.
Sambata, 02.07.2016, 19:27
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon cu paste trottole, legume şi brânzeturi italiene denumită - "Bucuriile verii".
Ai poftă de o porție savuroasă de paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă nouă? Atunci încearcă să faci și tu paste cu tot și sos pesto!
Marti, 07.06.2016, 10:36
Ai poftă de o porție savuroasă de paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă nouă? Atunci încearcă să faci și tu paste cu tot și sos pesto!
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi paste quatro formaggi, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă italiană cu tăieţei de casă sau lingiuni - denumit "Bacci"
Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Miercuri, 18.05.2016, 11:33
Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă delicioasă de paste intitulată "Spaghete pentru fete"
Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Miercuri, 04.05.2016, 09:11
Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, le împărțășește telespectatorilor un secret culinar. Iată ce rețetă poţi face cu ouăle rămase de la Paşte.
Pasca cu ciocolată este o reţetă specială pe care trebuie neaparat să o încerci cu ocazia sărbătorilor de Paşte.
Duminica, 01.05.2016, 09:22
Paştele "bate" la uşă, aşa ca gospodinele se grăbesc să pregătească bunătăţi. Vrei să îţi impresionezi familia şi prietenii care s-au săturat de aceleaşi preparate cu ceva deosebit? Încearcă reţetă de mai jos. Crema de ouă poate fi consumată pe nişte pâine prăjită sau chiar folosită în ouala umplute
Sambata, 30.04.2016, 08:38