Te-ai săturat de clasicele paste cu sos alb sau sos roșu și vrei să încerci ceva cu adevărat gustos? Atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!
Pastele cu pui și legume sunt ideale în orice situație, fie că le savurezi acasă sau la birou!
Ai nevoie de:
- piept de pui
- spaghete
- morcovi
- varză
- ciuperci
- ceapă
- ardei roșu
- ulei
Cum se face?
Pastele se fierb. Morcovii, ceapa, ardeii, varza și ciupercile se taie fâșii subțiri și se călesc în ulei (fie separat pentru păstrarea culorii, fie laolaltă). Se rumenește pieptul de pui tăiat cubulețe.
Carnea și legumele se toarnă peste paste, se pune sare și piper după gust, se amestecă și se savurează!
Poftă bună!
Ești în pană de timp și de bani? Desert super ieftin şi delicios: Mille feuille cu mere coapte şi cremă de vanilie... Cea mai simplă rețetă de chec din lume! Ai nevoie de doar două ingrediente și o faci imediat!...