La Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand s-a întors în bucătărie, cu o nouă idee inedită de preparat. Iată cum să prepari paste cu pui, în cel mai delicios sos alb, o soluție simplă și savuroasă.
Dacă ți-a rămas prea mult cozonac după Paște și nu vrei să îl arunci, atunci îl poți transforma într-un preparat nou, numai bun pentru desert. Află din rândurile de mai jos rețeta de dulce propusă de chef Horia Vârlan.
Miercuri, 19.04.2023, 16:11
Sarmalele nu lipsesc de pe mesele tradiționale ale românilor de Sărbători. Află din rândurile următoare care este secretul chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite pentru un plus de savoare.
Gospodinele sunt în toi cu pregătirile de Paște. Chef Sorin Bontea le vine în ajutor și le propune o rețetă de friptură de miel care nu poate fi refuzată. Află din rândurile de mai jos cum se prepară pas cu pas.
Pentru cei care nu consumă carne sau nu agreează carnea de miel, am pregătit o rețetă de drob vegetarian. În locul drobului tradițional, puteți opta pentru aceasta variantă savuroasă și ușor de pregătit.
Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște 2023. Ți-am pregătit o rețetă simplă, cea a chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Se prepară ușor și cozonacul iese delicios. Iată pas cu pas cum se gătește.
Mirela Vaida i-a cucerit pe fani cu rețeta sa de cozonac, fiind de nelipsit de pe masa de Paște.
Luni, 10.04.2023, 15:45
Chef Sorin Bontea știe cum se face cozonacul perfect pentru masa de Paște, așadar iată care sunt ingredientele, dar și modul de preparare pe care le folosește juratul de la Chefi la cuțite, marca Antena 1.
Luni, 10.04.2023, 14:40
Pasca este un desert extrem de îndrăgit care completează perfect mesele gustoase de Paște. Gospodinele care își doresc să așeze pe masă desertul tradițional, însă se feresc de frământarea aluatului, pot recurge la o rețetă simplă și delicioasă de pască fără aluat.
Joi, 06.04.2023, 17:40
Drobul de miel nu poate lipsi de pe masa de Paște 2023. Iată rețeta simplă a lui Cătălin Scărlătescu și cât costă preparatul realizat de celebrul chef.
În ediția din 23 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a pregătit paste umplute la cuptor. Iată ce ingrediente a folosit.
Salata de boeuf este un aperitiv nelipsit de pe mesele românilor de Sărbători. Fie că o pregătesc pentru Crăciun, Revelion sau Paște, gospodinele petrec multe ore în bucătărie pentru a tăia legumele perfect și pentru a perfecționa textura maionezei. Iată care este rețeta lui Chef Florin Dumitrescu
În ediția din 22 decembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat paste cu sos de unt. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
Chefi la cuțite sezonul 10, 11 octombrie 2022. Victor Dorobanțu are 24 ani, este din Ploiești și este actor și magician. Concurentul a venit la Chefi la cuțite cu o rețetă de paste carbonara. Jurații nu au fost impresionați de preparatul său pentru care nu i-au acordat niciun cuțit!
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 19 septembrie 2022. Roberta Boccia are 31 de ani, vine din Italia și are trei meserii: profesoară limba italiană, barman și bucătar pizzar. Concurenta a ales ca preparat în preselecții o rețetă de paste cu...
În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit ca o rețetă de Paste Carbonara și o rețetă de Somon în sos de mongole cu roșii și cu tahini, dar un tiramisu de fistic.
Rețeta de pulpă de miel a lui Sorin Bontea este, cu siguranță, mâncarea ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Se face simplu, rapid și cu ingrediente puține, iar gustul este savuros.
Creștinii ortodocși se pregătesc pentru masa de Paște cu bucate alese. În Joia Mare, joia de dinaintea Paștelui, gospodinele vopsesc ouăle roșii.
Miercuri, 20.04.2022, 16:01
Pasca fără aluat este un desert nelipsit de pe mesele gospodinelor în perioada Paștelui. Pentru cine nu a încercat încă, este o ocazie bună să renunțe la aluat măcar pentru acest tip de prăjitură excepțională, care răsfață papilele gustative.
Miercuri, 20.04.2022, 14:18
Chef Sorin Bontea a dezvăluit care este rețeta lui de drob de miel pentru masa de Paște. Care este secretul lui în bucătărie și ce face diferit de toate gospodinele.
Miercuri, 20.04.2022, 12:25
Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători 2022. Dacă te-ai săturat de rețelele clasice, te invităm să alegi metoda lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru a găti cel mai pufos și aromat cozonac pentru Sărbători. Află din rândurile următoare care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară desertul delicios.
Vedeta mesei de Paște este mielul, iar ciorba de miel este un adevărat deliciu. Îți prezentăm rețeta tradițională pentru ciorba de miel, precum și secretul celei mai bune ciorbe de Paște.
Marti, 19.04.2022, 17:44
Sărbătoarea de Paște vine cu o masă tradițională plină de preparate tradiționale pentru care gospodinele petrec ore întregi în bucătărie. Printre delicioasele mâncăruri este și drobul de miel, iar rețeta de mai jos vine cu câteva secrete pentru un gust diferit.
În Săptămâna Mare și de Paște gospodinele pregătesc pască cu aluat, una dintre cele mai iubite prăjituri ale românilor. Descoperă în rândurile de mai jos o rețetă tradițională de pască cu aluat, inspirată din bucătăria specialiștilor.
Luni, 18.04.2022, 10:56
Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă specială de paste cu sos ragu din coadă de vită.
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un preparat special. ”Coada vita este o carne tare și trebuie fiartă mult, cam trei ore. Coada o voi face în sos de vin...
În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03
În ediția cu numărul 7 din emisiunea Chefi fără limite, Chef Maria din Lemnos, i-a provocat pe concurenți, împreună cu chefii să prepare o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și brânză melichloro. Este o rețetă tradițională grecească de pe insula Lemnos.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă de paste cremoase cu sos de legume și parmezan. ”Sunt paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi, puțin mai acrișoare și fără carne.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Paste cu legume”. ”Paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi. După ce fierb pastele în...
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat două rețete: Sandviș cu șnițel de pui și Paste cu pui și sos japonez. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei iute, pâine, unt de arahide, ardei, usturoi, spanac, paste.
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
În ediția din 21 noiembrie 2021, de la Super Neatza, chef Vincenzo Aiello, alături de chef Nicolai Tand, a preparat o rețetă de paste cu sos ragu de pește, perfectă pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
În ediția din 21 noiembrie 2021, de la Super Neatza, Nicolai Tand, alături de chef Vincenzo Aiello au gătit paste cu pește spadă, măsline, cappere, roșși Cherrz, busuioc și pătrunjel. Italianul a fost unul dintre cei mai apreciați...
În ediția din 9 noiembrie 2021 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Nicolai Tand a gătit o porție de paste italienești de casă, fără ouă, cu ingrediente puține, dar de calitate. Printre ele, și uleiul Costa d’oro, cu care le-a „legat” la final. Iată rețeta făcută cu multă pricepere de bucătarul maramureșean.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Este vorba de rețeta Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci, pe care a servit-o în două moduri, cu orez simplu și cu paste din orez fierte în supă de pui.
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.
În ediția din 21 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de paste cu antricot de vită. Carnea va fi gătită la foc încet tăiată în bucățele mici.
În ediția din 10 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un desert excelent de origine germană, denumit ”Bună dimineața, toamnă”. Preparatul conține prune, paste, suc de mere, budincă de familie, nuci, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat ca la restaurant.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Supă de vară cu paste de orez şi somon în crustă.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un somn în crustă de foietaj și o supă asiatică cu paste și legume.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Tăiței cu varză și pesmet și Orez cu pui și legume.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un prepara specific zonei clujene cu varza, paste și carne tocată.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de piept de pui și paste și anume: Escalop de pui cu sos de vin și paste papardelle
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.