Chef Roxana Blenche a venit în casa Mireasa pentru a le pune pe fete la încercare culinară. Cine a câștigat concursul de gătit.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, brânză, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pască fără aluat".
Mirela Vaida le-a prezentat fanilor rețeta de cozonac moldovenesc pe care o știe de la mama ei.
Joi, 29.04.2021, 12:30
Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.
Masa de sărbătoare înseamnă atmosfera de familie și un dulce traditional, precum pasca și cozonacul. Juratul Chefi la cuțite ne învață să facem cel mai bun cozonac.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un meniu de Paște care conține ouă, ton, cotlet de berbecuț, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Berbecuț cu salată de crudități și Trufe Pascale”.
Pe orice masă de Paște, în topul mâncărurilor preferate, se va afla drobul de miel.
Masa de Paște nu e la fel dacă nu pregătești și o friptură de miel, după o rețetă care îți lasă gura apă.
Tartă cu roșii condimentate și Paste cu feta și roșii, sunt două rețete simple și delicioase preparate de Chef Nicolai Tand de la Neatza de Weekend.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Mircea Gheorghe, chef bucătar, prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă delicioasă de paste cu fructe de mare.
Mircea Gheorghe, chef bucătar, prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă delicioasă de paste cu fructe de mare.
Pentru că ne plac în mod deosebit pastele în sos de roșii, dar și pizza cu mult sos dulce-picant, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani s-a gândit să ne învețe cum se prepară rețeta celui mai gustos sos de roșii pentru paste sau pizza.
Pentru o cină simplă și rapid de preparat, este mai mult decât prefectă această rețetă de paste integrale cu piept de pui și parmezan în sos de roșii!
Pentru o cină simplă, sau un prânz, este ideală o budincă de macaroane cu brânză și spanac, un preparat simplu și ușor.
Vineri, 08.01.2021, 16:38
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține varză, paste, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste cu varză.
Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” știu deja că Florin Dumitrescu face cea mai bună rețetă de paste carbonara din lume. Nu de puține ori, acesta a reușit să câștige diferite bătălii culinare pe care le-a dat cu adversarii săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.
În ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta pentru a impune echipelor să gătească o super rețetă de paste.
Pentru atunci când suntem în criză de timp și nu știm ce să mai gătim, o rețetă simplă de spaghete cu sos gorgonzola și rucola ne poate salva situația.
Joi, 12.11.2020, 17:43
Pentru iubitorii preparatelor cu paste, o delicioasă și sățioasă rețetă de Tagliatelle cu muschi de vită și ciuperci în sos de roșii.
Când foamea ne dă târcoale, rețetele de paste sunt cele mai rapide și la îndemână, iar dacăi ne dorim altceva decât o rețetă clasică, mergem în bucătăria italiană și preparăm ”Trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale”, adică o rețetă de paste răsucite cu sos de roșii, pecorină și carne de porc.
Fusilli cu somon și mazăre o rețetă simplă și gustoasă de paste, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Concurenți în sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au făcut spectacol în bucătărie pregătind o rețetă specială de paste, inspirată din aventurile lor prin Filipine și Taiwan, pe care au denumit-o ”Paste Filip-gineze”.
După cum au apreciat-o cei trei chefi simpatici, în cadrul îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, rețeta italiană de paste cu brânză și piper( Spaghetti cacio e pepe), chiar merită preparată, dacă nu ați încercat-o, încă.
Pastele sunt ingredientele cele mai la îndemână atunci când dorim un preparat rapid, dar pentru a le da gust, trebuie să alegem combinația perfectă de ingrediente cu care să le asortăm. Iată o combinație gustoasă de ingrediente, o rețetă italiană de paste cu radicchio și bacon, în sos de gorgonzola.
Catalina Asavoaie, din Iași, a venit la "Chefi la cuțite" să-i cucerească pe jurați cu rețeta ei specială de paste.
Rețetele de paste au devenit cele mai frecvente, pentru că sunt rapide, sunt gustoase și sățioase. Însă atunci când sunt preparate de un bucătar italian, gustul este incontestabil, așa cum ne-a demonstrat un concurent al emisiunii ”Chefi la cuțite” cu rețeta sa ”Tagliatelle cu zucchini și creveți”.
Pentru iubitorii preparatelor simple cu paste, o delicioasă și sățioasă Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.
Cine a vizitat plaiurile dobrogene, cu siguranță nu a rămas indiferent la saramura de pește tradițională, pe care orice restaurant o servește. Rețeta este ușoară și nemaipomenit de gustoasă și o putem prepara și acasă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de ingrediente negre: paste și scoici, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Marea Neagră".
Atunci când când suntem în criză de timp și trebuie să-i hrănim pe cei mici, rețetele de paste sunt primele la care ne gândim. Ruxandra Luca, de la Neatza cu răzvan și Dani, mămică a trei copii năzdrăvani și drăgălași, ne-a oferit spre inspirație, o rețetă de paste cu ton pentru copii.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o delicioasă și apetisantă rețetă de friptură de vită cu paste scăldate într-un sos delicios de hribi, rețetă pe care a denumit-o "Trufandale din pădure".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o nebunie de preparat pe bază de hribi cu un sos delicios, paste și antricot de vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufandale din pădure".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat simplu și delicios pe bază de tăiței( spaetzle) și ciuperci, dar și un sos delicios, denumit "Farfurie cu zâmbete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate, perfectă pentru întreaga familie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca de început de săptămână, o rețetă senzațională cu multe legume fierte, coapte, dar și prăjite, după caz și asortate cu coaste de porc și un sos de ciuperci delicios.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Tăiței cu vinete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de paste cu sos delicios de brânzeturi și anume: Rețeta Penne Quattro Formaggi.
Meniul de Paști nu este complet fără celebra friptură de miel. Cum duminică vom sta în case, mulţi fără o parte din familie, ar fi tentaţia să renunţăm la această delicatesă. Restaurantele vin, însă, cu o propunere pentru cei care nu...
Sambata, 18.04.2020, 10:01
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă tradițională de Paște, care se prepară în Vinerea Mare: Rețeta Veşmintele Domnului.
Meniul de Paște nu este complet fără celebra friptură de miel. Cei mai mulţi dintre noi gândesc aşa, dar pentru că stăm în casă, uneori fără o parte din familie, suntem tentaţi să renunţăm la această delicatesă. Restaurantele vin...
Joi, 16.04.2020, 12:42
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Pentru că nu pot fi complet sărbătorite Sfintele Paști, fără a avea pe masă bucate tradiționale, rețetele de pască sunt la mare căutare, iar favorita de anul acesta este Rețeta de Pască fără aluat cu multe stafide.
Pentru cei care nu consumă carne de miel, dar vor pe mesele sărbătorilor pascale preparate tradiționale, avem o variantă mai economică la rețeta Drob de miel, o rețetă de drob din ciuperci.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru perioada sărbătorilor pascale, o Rețetă de Salată aperitiv de ouă fierte.