Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, maioneză, muștar dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată de ouă"
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine piept pui, ceapa alba, paste, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paste gratinate la cuptor".
Joi, 02.04.2020, 10:18
Savoare, culoare și sățietate într-o rețetă de pește pentru perioada de post: Rețetă cu pește. Salată rucola cu paste tricolore și file de ton.
O rețetă rapidă, gustoasă și potrivită pentru perioada de post, este și această Rețetă de paste cu sos pesto din leurdă și nuci.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, spaghete, sos de rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Spaghete de primavara".
Pentru iubitorii preparatelor pe bază de paste făinoase, o rețetă destul de simplă, dar tare gustoasă și sățioasă: Budincă de paste cu brânză și broccoli.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă combinație de paste cu pesto roșu și fructe de mare, dar și niște buschete asortate, rețetă pe care a denumit-o "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".
Sambata, 29.02.2020, 09:28
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine tagliatelle, migdale, creveti, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".
Vineri, 28.02.2020, 08:37
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de pui, salvie, unt, lămâie, paște, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Colțunași cu unt și salvie".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețete de paste cu sos de gorgonzola și salată rucola, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Penne Zburlite".
Miercuri, 05.02.2020, 12:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețete de paste cu sos de gorgonzola și salată rucola,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Penne Zburlite".
De câte ori ne dorim un preparat simplu și rapid, pentru atunci când timpul nu ne este chiar prieten bun, rețetele de paste sunt primele la care ne gândim.
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.
Miercuri, 18.12.2019, 09:09
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.
Miercuri, 18.12.2019, 08:54
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paste, peste afumat, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste răsfățate cu pește afumat.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă de paste cu sfeclă roșie și sos de dovleac.
Luni, 25.11.2019, 18:05
Rețetele cu paste au devenit cele mai populare și la mare căutare în toate bucătăriile, pentru că se pot prepara rapid, cu ingrediente puține și sunt tare gustoase și sățioase.
Poveste de toamnă este preparatul propus de Vlăduţ pentru astăzi! Reţeta are ca ingrediente de bază pastele şi dovleacul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, paste, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea cu mistere”.
Mulți dintre noi iubesc pastele și la fel de mulți consideră că acestea nu sunt greu de gătit. Însă, adevărul este că este foarte ușor să dai greș, așa că unii sfârșesc prin a le fierbe prea mult, ori prea puțin.
Luni, 04.11.2019, 16:04
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de paste bucatini, cu multe legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Bucatini cu sos rubiniu”.
Foarte bine s-au combitat toate gusturile ingredientelor de la Rețeta Creveți cu paste și sos de usturoi cu piper verde! Și se prepară foarte ușor!
Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan, o rețetă rapidă pentru un prânz gustos și sățios.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit astăzi o reţetă denumită: "Pădurea mea" - o combinaţie de ciuperci cu paste!
Pentru o masă rapidă, cu puține ingrediente gustoase și sănătoase, o Rețetă simplă de paste cu sos pesto!
O rețetă italiană de paste,din ce în ce mai îndrăgită: Tagliatelle cu sos ragu alla Bolognese.
Aromele din farfurie vin şi din stropii de băutură! Chefii s-au întors la moda reţetelor cât mai simple. Iar pentru un gust desăvârşit apelează la. alcool. Nutriţioniştii chiar recomandă folosirea acestuia ca ingredient, în timp ce...
Marti, 27.08.2019, 19:41
O rețetă originală de paste cu carne de vită - Beef tagliatelle- este dezvăluită de Mihai Munteanu - Munti - câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6 al celui mai iubit show culinar, show ce va reveni din 9 septembrie 2019, ora 20.00, la Antena 1 cu un nou sezon plin de surprize.
Cea mai bună rețetă de sos de roșii, un sos de roșii marinara, este dezvăluită de Munti, câștigătorul Chefi la cuțite. Este un sos de roșii pentru paste delicios pe care oricine îl poate încerca în propria bucătărie.
Salată grecească este una dintre cele mai apreciate salate de vară, iar dacă ții cont de câteva trucuri poți face rețeta perfectă, care să te ducă cu gândul la mult visata vacanță în Grecia.
Rețeta de paste cu ton și smântână este una foarte apreciată de copii. Se poate face atât cu ton proaspăt, cât și cu ton din conservă, dacă suntem atenți la câteva mici detalii.
Miercuri, 17.07.2019, 17:10
Deși pentru unii poate să pară absurd, pastele sunt cele mai ușor de gătit, fiind o cină perfectă atunci când nu ai chef să faci nimic extravagant, dar totuși vrei să nu fie nici ceva banal.
Miercuri, 17.07.2019, 15:47
Paste cu ton și porumb. Ți-e poftă de niște paste delicioase, dar căldura de afară te face să preferi gustările reci? Nimic mai simplu! Aceste paste le poți mânca reci de la frigider, fiindcă sunt de-a dreptul savuroase!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat delicios pe baă de paste, crenvurști, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată Prichindel”.
O combinație gustoasă și sățioasă într-o rețetă de paste: Tagliatelle cu hribi și sos curry.
Pentru iubitorii rețetelor de paste, o rețetă interesantă, altfel decât cele clasice: Tagliatelle nero di seppia cu sos de creveți.
Pentru mese simple și rapide, rețeta Tagliatelle cu creveți este perfectă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine brocoli, ridiche, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Grădina verde".
Pasca nu poate lipsi din niciun meniu tradiţional de Paşte. Însă tradiţiile diferă de la o regiune la alta a ţării. La fel şi ingredientele. În Dobrogea, brânza dulce e înlocuită cu urdă stropită cu vin, în timp ce în Transilvania,...
Sambata, 27.04.2019, 19:24
Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte. Mama lui Andrei Tinu ne-a primit în bucătăria ei şi ne-a arătat cea mai simplă reţetă de pască. Însă, ne-a spus şi cine este ajutorul ei de nădejde.
Sambata, 27.04.2019, 17:32
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine arpacaș, nucă, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".
Rețete de Paște 2019. Reteta cozonac de țara ca al bunicii
Paste 2019. Iata cum poti prepara cel mai gustos cozonac de Paste. Reteta este una traditionala, identica celei folosote de maicute la manastiri.
Când se prepară pasca, drobul și cozonacii de Paște. 3 rețete delicioase pe care să le încerci și tu în Joia Mare sau în Sâmbăta Mare, cele două zile pe care le au la dispoziție gospodinele pentru a pregăti copturile de Paște, friptura și drobul de miel.
Joi, 25.04.2019, 10:07
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune, din categoria rețetelor pentru sărbătorile pascale, niște delicioși burgeri din carne de miel, pe care i-a denumit "Burgeri cu surprize".
Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.
Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate.
Miercuri, 24.04.2019, 19:35
Nicio casă fără cozonac de Paște. Alina Dulămescu a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta cozonacului perfect pentru toate gusturile.
Colacul de Sântimbru, un cozonac tradiţional care are şi atestat, va lua în aceste zile drumul Chinei. Desertul are câteva secrete: cozonacii sunt făcuţi după o reţetă veche de sute de ani şi sunt copţi în cuptoare de cărămidă nici mai...
Marti, 23.04.2019, 19:33
Chiar şi cei cu puţini angajaţi au de livrat sute de comenzi, în mai puţin de 4 zile. Telefoanele sună continuu, centralizatoarele sunt pline, iar unii sunt deja pe listele de aşteptare. Cu toate astea, patronii cofetăriilor din Capitală spun...
Luni, 22.04.2019, 19:36