Antena Căutare

Chefi fără limite, 25 aprilie 2022. Cine sunt concurenții care au câștigat imunitatea individuală și cine intră la proba de gătit

În ediția din 25 aprilie 2022, etapa de Finală Chefi fără limite, care se desfășoară în Atena, concurenții au luptat pentru imunitate individuală în probe ce i-au provocat să-și depășească limitele, în misiuni speciale, pe drumul celor mai fabuloase preparate. Irina Fodor a anunțat rezultatele și toată lumea a aflat cine sunt concurenții imuni, care trec în etapa următoare, cu un pas mai aproape de Marea Finală Chefi Fără limite din 27 aprilie 2022.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În ediția din 25 aprilie 2022, etapa de Finală Chefi fără limite, care se desfășoară în Atena, concurenții au luptat pentru imunitate individuală în probe ce i-au provocat să-și depășească limitele, în misiuni speciale, pe drumul celor mai fabuloase mirodenii. | Antena 1/ Chefi fără limite

Etapa Finală de la Chefi fără limite vine cu reguli dure. În Finala Chefi fără limite sunt doar trei locuri disponibile, astfel, în fiecare zi trei concurenți vor fi eliminați. Misiunile din prima zi din Atena au o miză mare, cine va câștiga primește imunitate individuală și nu va găti în proba eliminatorie de la finalul serii, astfel își are asigurat locul pentru ziua de mâine.

Toată bucătăria Greciei este ridicată în Atena la nivelul pretențiilor unei capitale de prim rang în Europa și a unui oraș faimos al lumii. Cei care vor reuși să se ridice de fiecare dată la nivelul care se impune, vor cunoaște nume de top ale bucătăriei ateniene într-un ultim exercițiu și o experiență de viață de neuitat.

Concurenții sunt pe cont propriu, au mers la misiuni singuri, au gătit singuri, de aici înainte toți sunt în linie dreaptă către titlul de Chefi fără limite. Și chefii au o probă importantă și anume ocazia să câștige pentru unul dintre concurenți imunitate.

Ce concurenți au obținut imunitatea individuală, în prima etapă de finală, de la Chefi fără limite, în Atena

În prima zi a etapei de Finală toți au tras din greu pentru avantajul de a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. A fost o luptă încinsă pe de o parte de probele extrem de grele și, pe de altă parte, de dorința fiecărui chef de a-și vedea echipa cât mai departe.

Imunitatea individuală i-a pus pe concurenți în corzile unor probe grele, iar cel mai bine s-au descurcat Daniel Jumuga (Nobo) din echipa verde a lui Sorin Bontea și Francisc Șandor din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Istvan Kozocsa din echipa mov a fost salvat de către Cătălin Scărlătescu, care a câștigat la proba de gătit și a putut salva un concurent.

Ei au locul asigurat în etapa de mâine de la Chefi fără limite, cu un pas mai aproape de marea Finală. Bucuria a fost foarte mare pentru chef Sorin Bontea, care a avut cei mai mulți concurenți salvați.

Din nefericire, echipa albastră nu a obținut niciun avantaj ceea ce înseamnă că intră la misiunea de gătit a serii. La probă intră Laura Eremia, Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița), Daniel Iulian Tudor (Ken), Tanya Tatiana Povenskaya, Iman Abushov.

Ei se vor duela să impresioneze cu preparatele din acestă seară, dar cu o presiune uriașă: trei dintre ei vor fi eliminați!

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au consultat cu echipele lor și i-au încurajat pe concurenți să dea tot ce au mai bun și să pregătească un fel de mâncare fabulos pentru a-i impresiona pe jurații din ediția 28 a show-ului Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x