Antena Căutare

Chefi fără limite, 29 martie 2022. Ce echipă a câștigat imunitatea de grup. Ce evenimente au avut loc

Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat situații destul de dificile, mai ales că emoțiile nu mai puteau fi controlate. Miza uriașă, imunitatea de grup, a fost decisă!

Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat situații destul de dificile, mai ales că emoțiile nu mai puteau fi controlate. Miza uriașă, imunitatea de grup, a fost decisă!

Antena 1/ Chefi fără limite

Imunitatea de grup înseamnă că o echipă întreagă nu poate fi eliminată. Confruntarea culinară a zilei a ajuns la final, iar ultimele momente au fost guvernate de panica chefilor care și-au dorit să se salveze de la proba individuală.

Cine a câștigat imunitatea de echipă în episodul 17 din 29 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora

De data aceasta, pentru a obține imunitatea de grup, cele trei echipe trebuie să pregătească un dish inspirat din ingredientele pe care le-au descoperit în prima zi din cel de-al șaselea stage din emisiunea Chefi fără limite, în Corfu. Echipele trebuie să gătească ce doresc, folosind gama Alesto.

Proba le-a oferit libertatea de a-și pune în joc creativitatea și de a pregăti o rețetă originală. Farfuriile au zburat și victoria a fost clară!

Florin Dumitrescu, pentru că a câștigat la proba untului, acesta a ales-o pe Laura Eremia de la echipa verde, pentru a da o mână de ajutor echipei sale pe parcursul probei de gătit.

La proba brunch-ului, acolo unde concurenții au gătit o masă specială localnicilor, au impresionat Daniel Iulian Tudor (Ken) și Becky de la echipa mov. Astfel, chef Cătălin Scărlătescu a gustat din fiecare preparat.

Proba nu a fost una deloc ușoară pentru concurenți, au avut parte de multe blocaje, iar pentru echipele care au rămas fără un concurent a fost totuși dificil.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea s-au certat din cazua avantajelor: "Ia pleacă de aici!", i-a spus Laurei, care trebuia să gătească, dar cheful echipei verzi o ținea de vorbă. "Știți că nu sunt genul să sabotez", spune Laura Eremia.

Timpul s-a surs, jurații au primit preparatele și apoi farfuriile au fost sparte rând pe rând. Echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea, a obținut imunitatea de grup.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 16 din 28 martie 2022. Prima zi în Corfu a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a c... Chefi fără limite, episodul 16 din 29 martie 2022. A doua zi în Corfu a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a ...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x