Munca oamenilor din producție nu este deloc una ușoară, cameramanii fiind nevoiți să stea ore în șir în soare și să surprindă cele mai tari momente al concurenților și ale chefilor.
Ce s-a întâmplat în spatele camerelor după proba bougatsa. Chefii au stat la discuții
Experiența Chefi fără limite îi pune pe chefi și pe concurenți în cele mai neașteptate situații și îi provoacă să învețe noi rețete și noi tehnici de gătit, în stil mediteraneean. Ei bine, proba bougatsa a fost poate printre cele mai grele, iar după ce toată lumea s-a chinuit să întindă aluatul, pauza binemeritată a venit pentru toți.
Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au stat de vorbă după misiunea care le-a dat cele mai mari bătăi de cap. Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că a aruncat cu aluatul pe pereți de nervi că nu reușea să execute schema specifică.
Pentru a afla mai multe detalii, urmărește videoclipul de mai sus și delectează-te cu imagini care nu au fost difuzate la televizor.
„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești, fiind primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile.
Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Mai mult, aceștia au ocazia să vadă și cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.
Chefi fără limite, 16 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) a cerut să fie eliminat! Ce s-a întâmplat apoi cu Daniela Tănase... Rețetă grecească de chiftele cu sos de roșii și pilaf de orez basmati...