Antena Căutare

În ce lună se difuzează Chefi fără limite pe Antena 1. Detalii despre show-ul culinar de aventură

Luna în care începe emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV din România în care gătitul se combină cu aventura și călătoriile! Și de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu promit un spectacol savuros.

florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu, la emisiunea chefi fara limite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu promit un show de excepție în emisiunea Chefi fără limite, care va începe în curând la Antena 1 | Antena 1

Fanii se întreabă când începe emisiunea Chefi fără limite și așteaptă cu nerăbdare să urmărească primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura.

Confruntările culinare dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor începe mai repede decât se aștepta. Antena 1 a anunțat în ce lună va fi difuzată emisiunea și ce surprize pregătesc cei trei îndrăgiți bucătari, pe care i-am putut vedea până acum la Chefi la cuțite.

În ce lună începe emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1

Când începe emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1 este o întrebare pe care mulți și-o pun tot mai des, mai ales pe paginile și pe grupurile de Facebook dedicate fanilor. Iată totuși că răspunsul la această întrebare s-a aflat.

Citește și: Ce a pregătit Cătălin Scărlătescu pentru colegii săi, Bontea și Dumitrescu, la emisiunea Chefi fără limite. Ce au aflat fanii

Aflați timp de două luni la filmări pe meleagurile Greciei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o experiență incredibilă, presărată nu doar cu arome locale, ci și cu aventură, doze generoase de adrenalină și surprize la tot pasul.

Totuși, noul format a schimbat complet regulile jocului. De data aceasta, cei trei bucătari și concurenții au fost nevoiți să uite de confortul bucătăriei de la Chefi la cuțite, căci locurile de gătit au fost mereu în aer liber. Și fiindcă Grecia poate să fie destul de capricioasă la vreme, iată că și filmările s-au desfășurat fie în plină caniculă, fie în mijlocul unor ploi torențiale.

Mai mult decât atât, chefii și concurenții au fost nevoiți de cele mai multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele necesare gătitului, lucru ce a transformat pregătitul mâncării într-o adevărată aventură plină de adrenalină.

Primele imagini de pe platourile de filmare au stârnit din plin curiozitatea fanilor și mulți s-au întrebat când începe emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1.

În ce lună va fi difuzată emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii show-ului, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Citește și: Sorin Bontea, primele detalii despre concurenții și echipele de la Chefi fără limite! Ce a zis despre Scărlătescu și Dumitrescu

În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei. Fiecare stage (etapă) va aduce rețete deosebite prezentate de câte un chef local și confruntarea culinară va fi presărată cu tot felul de misiuni și avantaje ce vor transforma gătitul într-o adevărată aventură plină de adrenalină. Fanii au aflat când începe emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1 și așteaptă cu nerăbdare să vadă cât de bine se vor descurca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în noua ipostază în care vor fi văzuți.

Noul format va fi difuzat în luna februarie a acestui an și promite să aducă un show la superlativ.

Care sunt regulile, prin ce etape trec concurenții și ce probe îi așteaptă la Chefi fără limite de la Antena 1

Florin Dumitrescu a explicat pe larg nu doar care sunt regulile emisiunii Chefi fără limite, care va fi difuzată în luna februarie a acestui an, ci și prin ce etape trec concurenții sau ce probe vor avea de trecut, în acest format de emisiune de la Antena 1.

Citește și: Vremea, cea mai mare provocare la Chefi fără limite: „Ceva ieșit din comun”. Când se va difuza emisiunea de la Antena 1

„Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te pune la gătit, dar nu doar la gătit. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, ca să cunoști mai bine locul în care te afli. Într-o etapă, prima zi este despre explorare și cunoaștere. Facem cunoștință cu insula, cu regiunea, cu spațiul respectiv, cu ce are el de oferit pentru gastronomia grecească și implicit, pentru gastronomia mondială. Ajungem să cunoaștem tot felul de producători locali, care mai de care mai speciali și mai specializați în produsele pe care le fac. Fiind vorba în prima zi despre descoperire și despre cunoaștere și recunoaștere, facem cunoștință cu cheful local. Fiecare etapă are un chef local, care ne prezintă aerul, gusturile locului. Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei. După aceea ne întâlnim toți pentru a vedea ce s-a întâmplat, cine a adunat cele mai multe avantaje șia poi mergem către bucuria Chefi fără limite, amplasată mereu în peisaje spectaculoase.

Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. Apoi urmează gătitul pentru Joker, un Joker care schimbă mult evoluția pe echipe într-un stage, într-o etapă, într-o locație. El îți oferă șansa de-a salva un concurent eliminat, în cazul în care ajungi la eliminare. După ce se gătește pentru Joker nu aflăm răspunsul pe loc, ci se află în ultima zi de etapă, în ultimul moment al emisiunii, apoi mergem iar să gătim într-o probă pe echipe. Echipa câștigătoare ajunge în imunitate, practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.

Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă, iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună. La ultima probă din stage se jurizează împreună cu cheful local și cea mai slabă farfurie, desemnată în unanimitate de către jurați, adică de mine, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și de cheful local, din păcate trebuie să plece. Cam așa se desfășoară un stage, cam așa se desfășoară o etapă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

Emisiunea Chefi fără limite va fi difuzată pe Antena 1 începând cu luna februarie a acestui an. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Vremea, cea mai mare provocare la Chefi fără limite: „Ceva ieșit din comun”. Premiera show-ului, primăvara aceasta, la A... Avantajul lui Scărlătescu la Chefi fără limite: „În limba greacă sunt fluent”. Show-ul începe în februarie, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x