Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bastonașele de pește făcute în casă sunt un deliciu! De ce să le mai cumperi din comerț când e atât de ușor să le prepari? REȚETĂ

Nu mai e un secret că pentru gospodine contează doar atât: ca o mâncare să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelentă de bastonașe de pește făcute în casă!

Nu mai e un secret că pentru gospodine contează doar atât: ca o mâncare să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelentă de bastonașe de pește făcute în casă!

Ingrediente (12 bucăți)

200 ml ulei

500 g file de pește alb, fără oase (cod, șalău, somn etc)

200 g făină

200 g pesmet

2ouă

4 căței de usturoi

1 legătură de mărar pentru decor

sare

piper

Preparare:

  • Se spală file-urile de pește și se scurg bine de apă. Se taie apoi în fâșii groase de 1cm, care se condimentează cu sare și piper.
  • Se bat ouăle ca pentru omletă și se adaugă usturoiul pisat.
  • Se dau bastonașele de pește prin făină, apoi prin amestecul de ou bătut și la final prin pesmet. Se rumenesc în ulei încins până ce capătă o culoare aurie.
  • Se servesc calde, cu piure de cartofi sau cartofi prăjiți și se garnisesc cu murături sau legume colorate și cu mărar.

POFTĂ BUNĂ!

Sursă: rețete.md

Video