Bastonașele de pește făcute în casă sunt un deliciu! De ce să le mai cumperi din comerț când e atât de ușor să le prepari? REȚETĂ

Nu mai e un secret că pentru gospodine contează doar atât: ca o mâncare să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelentă de bastonașe de pește făcute în casă!

Nu mai e un secret că pentru gospodine contează doar atât: ca o mâncare să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelentă de bastonașe de pește făcute în casă!

Ingrediente (12 bucăți)

200 ml ulei

500 g file de pește alb, fără oase (cod, șalău, somn etc)

200 g făină

200 g pesmet

2ouă

4 căței de usturoi

1 legătură de mărar pentru decor

sare

piper

Preparare:

Citește și
O studentă va da frâu liber emoțiilor pe scena X Factor, azi, de la 20:30, la Antena 1: „În locul lui Florin Ristei, nu aș ezita”
O studentă va da frâu liber emoțiilor pe scena X Factor, azi, de la 20:30, la Antena 1: „În locul lui Florin Ristei, nu aș ezita”
O studentă va da frâu liber emoțiilor pe scena X Factor, azi, de la 20:30, la Antena 1: „În locul lui Florin Ristei, nu aș ezita”
cuza-emi-operatorul-reporterul-asia-express
Asia mai târziu, episodul 18. Ce dezvăluiri au făcut Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților, despre meseria lor
Asia mai târziu, episodul 18. Ce dezvăluiri au făcut Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților, despre meseria lor
Juratii iUmor: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac
Un concurent iUmor dezvăluie unul dintre secretele Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”, mâine, de la 20.00, la Antena 1
Un concurent iUmor dezvăluie unul dintre secretele Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”, mâine, de la 20.00, la Antena 1
Mai multe articole
  • Se spală file-urile de pește și se scurg bine de apă. Se taie apoi în fâșii groase de 1cm, care se condimentează cu sare și piper.
  • Se bat ouăle ca pentru omletă și se adaugă usturoiul pisat.
  • Se dau bastonașele de pește prin făină, apoi prin amestecul de ou bătut și la final prin pesmet. Se rumenesc în ulei încins până ce capătă o culoare aurie.
  • Se servesc calde, cu piure de cartofi sau cartofi prăjiți și se garnisesc cu murături sau legume colorate și cu mărar.

POFTĂ BUNĂ!

Sursă: rețete.md

Ultimele știri