Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Briose cu ciocolata alba, un deliciu!

Cele mai pufoase briose, glazurate cu crema de ciocolata!

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 1 lamaie
  • 3-4 lg ciocolata alba rasa
  • 1 lg praf copt
  • 1 praf sare
  • pt glazura
  • 100 gr ciocolata alba
  • 150 gr mascarpone

Mod de preparare

Daca vrem sa ne rasfatam simturile cu ceva bun, dulce si rafinat, alegem o reteta rapida de briose pufoase cu ciocolata!

Untul moale se amesteca cu un praf de sare si cu zaharul si se mixeaza spuma.

Se rade coaja de lamaie si se adauga peste unt. Se adauga cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

Se adauga sucul de la o jumatate de lamaie. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia de unt.

Se adauga ciocolata rasa si se amesteca usor cu o spatula.

Se pregatesc forme de copt briose, se toarna compozitia cu ajutorul unei linguri si se coc in cuptorul preincalzit, aproximativ 35 minute.

Se scot apoi, se lasa la temperat.

Se topeste ciocolata alba, se lasa la temperat. Se amesteca cu mascarpone.

Se orneaza briosele cu ajutorul unui poche.

Se servesc cu pofta!

Video