Antena Căutare

Cea mai tare reţetă! Înfăşoară aluat pe folia de aluminiu. Rezultatul e WOW!!!

Dacă nu mai ştii ce să pregăteşti la micul dejun pentru cei dragi, reţetă de mai jos se va dovedi a fi extrem de utilă. Conurile de pâine cu omletă sunt foarte iubite în Franţa, aşa că de ce să nu le încerci şi tu?

Dacă nu mai ştii ce să pregăteşti la micul dejun pentru cei dragi, reţetă de mai jos se va dovedi a fi extrem de utilă. Conurile de pâine cu omletă sunt foarte iubite în Franţa, aşa că de ce să nu le încerci şi tu?

Ingrediente:
- un aluat congelat (ţinut peste noapte în frigider pentru a se decongela);
- un ou bătut;
- seminţe de mac, susan sau de floarea soarelui (în funcţie de preferinţe, putem adăuga şi alte seminţe);
- ouă jumări (sau omleta cu ingredientele preferate).

Mod de preparare:

- încălzim cuptorul la 200 de grade celsius;
- tapetam o tavă de cuptor cu hârtie de copt;
- facem un con din hârtie, apoi adăugăm în jurul acestuia folie de aluminiu (sunt necesare 8 conuri);
- împărţim aluatul în opt bucăţi egale, pe care le rulăm;
- înfăşuram bucăţile de aluat pe conuri, punem pe foaia de copt şi lăsăm să crească pentru aproximativ 20 de minute;
- ungem conurile cu ou bătut şi presaram seminţele;
- dăm la cuptor pentru aproximativ 16 minute, până capăta o culoare aurie;
- lăsăm conurile să se răcească, apoi le umplem cu ouă jumări sau omletă preferată.

Articolul continuă după reclamă
Gustărele delicioase pentru inimi pofticioase! Uită de șnițele, aceasta este cea mai tare rețetă! E gata imediat, fără b... Delicioase și vara și iarna! Cea bună rețetă de CHIFTELUȚE de CARTOFI cu BRÂNZĂ...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

2025 de exceptie Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x