Ingrediente
- 12 buc creveți decorticați
- 2 buc avocado
- 4 buc lămâi
- 2 buc lime
- 2 buc mango
- 1 ardei gras roșu
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras verde
- 2 buc ceapă shallot
- 1 buc ceapă roșie
- 12 buc roșii chery
- 200 g maioneză
- 200 g ketchup
- 100 ml brandy
- 50 g mărar
- 50 g sare
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Se pun creveții la marinat cu zeamă de lămâie și lime, apoi se trag la tigaie, în ulei.
Se prepară o salsa tropicală din mango, ardei și ceapă, care se toacă în cuburi și se amestecă.
Din avocado se prepară un piure fin.
Articolul continuă după reclamă
Se curăță avocado, se taie în cuburi, se stropește cu zeamă de lămâie și se blendează până rezultă un piure.
Într-un bol se amestecă maioneza cu ketchup și brandy și se face un sos cu care se servesc preparatele de mai sus.