Se spune despre tăietorii de lemne că fac efort fizic mare și deci, consumă multă energie. Pentru a compensa, aceștia au nevoie de o cină pe măsură!
„Cina tăietorului de lemne” e perfectă nu numai pentru ei, ci pentru oricine a avut o zi grea de muncă.
Ai nevoie de:
- Spată de porc
- Paprika
- Afumătură
- Ceapă
- Ulei
- Sare, piper, zahăr, lămâie
Cum se face?
Se taie și se călește ceapa în grăsimea scursă de la carnea prăjită. Se adaugă sare , piper, zeamă de lămâie și puțin zahăr, ca totul să se caramelizeze și să capete u gust dulce acrișor.
Se pune amestecul obținut lângă carnea făcută rotocoale (spate se umple în mijloc cu paprika și afumătură)
Poftă bună!
Ciuperci umplute cu magie! O rețetă savuroasă pentru orice masă copioasă!... Acesta este cel mai bun SUFLEU de conopidă. Ingredientul secret de care trebuie să ştie orice gospodină...