Ce poate fi mai gustoasă pentru masa de prânz, decât o Ciorbă de curcan cu tăiței, acrită cu borș?
Ingrediente pentru rețeta Ciorbă de curcan cu tăiței, acrită cu borș
- 1 kg pulpe de curcan
- 500 g roșii
- 3 ardei roșii
- 2 cepe medii
- 2 morcovi
- 1 legătură de pătrunjel
- 3 ouă
- 1 l borș
- Sare
- delikat
Modul de preparare pentru rețeta Ciorbă de curcan cu tăiței, acrită cu borș
Se pune carnea de curcan la fiert, în 2 l de apă rece și se lasă până se pătrunde bine, înlăturând spuma care se formează.
Se adaugă legumele curățate și tocate și se lasă să se pătrundă bine și acestea.
Borșul se fierbe separat, pentru 30 de minute, apoi se adaugă în ciorbă.
Peste câteva minute se adaugă tăițeii și se mai lasă ciorba pe foc până când aceștia sunt bine hidratați, potrivind gustul ciorbei cu delikat.
Se amestecă ouăle cu puțină zeamă fierbinte, apoi se adaugă în ciorbă, amestecând continuu să se creeze franjuri.
Se stinge focul și se adaugă pătrunjelul verde, tocat.
Poftă bună!
Paella cu fructe de mare ... Așa prepari cei mai buni cârnați tradiționali de Crăciun! Ingredientele pe care e musai să le pui în compoziție...