Vrei să pregătești o masă cu adevărat gustoasă, dar simplu și rapid de făcut? Atunci încearcă rețeta aceasta de ciuperci umplute la cuptor!
Ai nevoie de:
- piept de pui
- ciuperci champignon proaspete
- pătrunjel
- roșii tocate
- ceapă
- cașcaval
- ulei
- curry, sare, piper, usturoi
Cum se face?
Extrem de simplu! Scobește ciupercile astfel încât să rămână doar pălăriile. Călește în ulei ceapa tocată mărunt, adaugă pieptul de pui și codițele mărunțite (eventual și niște usturoi pisat). Adaugă roșiile tocate, sare, piper și curry după gust.
Când amestecul e gătit după plac, atunci toarnă cu lingurița în fiecare pălărie.
Bagă la cuptor și când vezi că ciupercile sunt aproape coapte, adaugă cașcaval ras peste fiecare pălărie în parte și puțină verdeață. mai lasă puțin la cuptor, apoi savurează!
Poftă bună!
"Prăjitura Zăpăcită", cea mai ieftină prăjitură din lume! Fără lapte, ouă și unt. Gata în 35 de minute... „Cina tăietorului de lemne” e ideală pentru oricine a avut o zi grea de muncă! Se face imediat și gustul e garantat...