Un preparat complex cu o combinație delicioasă de ingrediente, ce poate fi servit la orice masă festivă: Crayfish cu macrou afumat, pink peppercorn, capere, crispy bread și cocktail souce, caviar cu alge murate și andive!
Ingrediente:
- 500 gr crayfish
- 250 gr macrou afumat
- 30 gr caviar
- 20 gr pink peppercorn
- 50 gr capere
- 1 baghetă de pâine
- 200 gr maioneză
- 100 gr ketchup dulce
- 20 gr muștar dulce
- 50 gr alge murate
- 4 andive
- 50 gr mărar
- 3 lămâi
- Sare
- 30 gr piper alb
- 100 gr chives
- 250 creme fraiche
Mod de preparare
Se taie 6 felii subțiri din bagheta de pâine congelată și se vor face crocante într-o tigaie bine încinsă.
Se taie câteva felii subțiri de lămaie pe care le vom deshidrata, cu ajutorul lampadarului și gratina cu ajutorul unei torțe cu flacără.
Din macroul afumat se taie fâșii care se vor mixa împreună cu chives și creme fraiche, sare și piper.
Într-un bol facem un cocktail souce din puțină maioneză, ketchup și muștar, după care vom marina crayfish-ul cu acest sos, și îl vom monta în inelele de inox, împreună cu algele marine murate, înnobilate cu caviar și capere.
Pregătim chenele din macrou pe crispy bread, asezonate cu salata de andive și vom decora totul cu mărar și lămâie.
Prăjitura cu bulion. Cea mai delicioasă prăjitură cu foi pe dosul tăvii!... Conserve pentru iarnă. Două rețete de ardei iuți în oțet simple și rapide....