Este cel mai simplu şi, în acelaşi timp, cel mai bun desert pe care îl poţi prepara în doar câteva minute, cu destul de puţine alimente.
Totuşi, există câteva greşeli pe care mulţi le facem în momentul în care ne apucăm de preparatul delicios! Le analizăm şi corectăm în rândurile următoare.
CEA MAI BUNĂ REŢETĂ DE CREMĂ DE ZAHĂR ARS
Pregăteşti aluatul cu mult timp înainte. Cu cât este mai proaspăt, cu atât clătitele îţi vor ieşi mai bine. Ideal este să-l faci chiar atunci. Îţi ia mai puţin de 10 minute.
Foloseşti o tigaie subţire. Ca să nu se ardă clătitele, este recomandat să foloseşti o tigaie mai groasă, iar focul aragazului să fie dat la mediu.
Amesteci prea mult aluatul. Nu trebuie să amesteci prea mult aluatul, pentru că glutenul din faină, împreună cu proteinele din ouă vor începe să reacţioneze şi vei obţine nişte clătite gumate.