Antena Căutare

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente

4 buc. Dorada

2 kg mazăre

15 buc sparanghel

15 roșii cherry cu codițe

4 zucchinni

5 morcovi

200 ml ulei de măsline

Sare

Piper

500 ml vin alb, demisec

200 g unt

200 ml sos de soia

100 ml ulei de susan

chives

mentă proaspătă

Mod de preparare

Se curăță peștele și se dezosează, apoi se trage la tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper, iar când este ușor rumenit pe ambele părți, se stropește cu vin alb, pentru a se frăgezi.

Mazărea se pune la fiert în apă cu sare, iar când este bine fiartă, se scurge apa și se trece mazărea prin blender, cu unt, apoi prin sită și se mai asezonează piureul cu sare și piper.

Roșiile cherry se trag la tigaie în ulei de măsline pentru a fi lucioase.

Morcovii și zucchinnii se feliază subțire, pe lung, se fierb în apă cu sos de soia și mentă, apoi se scurg și se pun pe grătar pentru aspect, după care se rulează frumos.

Sparanghelul se fierbe în apă cu sare, apoi se scoate în apă cu gheață pentru a-și păstra culoarea.

Când toate ingredientele sunt gata, se montează farfuria, mai întâi cu piureul de mazăre, apoi peștele, sparanghelul si restul ingredientelor de decor.

Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!... Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x