Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
Ingrediente pentru rețeta Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate:
- carne de cangur
- sare
- piper
- vin roșu
- zucchinni
- baby morcovi
- cartofi
- unt
- smântână
- usturoi
- făină
- zahăr brun
- oțet balsamic
Mod de preparare pentru rețeta Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate:
Carnea de cangur porționată și asezonată cu sare și piper se rumenește la tigaie în ulei încins, la foc iute pentru 2 minute pe fiecare parte, apoi se contin
Citește și: Friptură de cangur cu sos de rubarbă
Apoi se continuă prepararea ei la foc mediu, acoperită și frăgezindu-se cu vin.
Între timp se prepară o reducție de vin roșu și un piure de cartofi.
Legumele se trag la tigaie, tăiate julien, apoi se adaugă puțin zahăr brun și oțet balsamic pentru a se carameliza.
Poftă bună!
Piton prăjit și risotto cu bacon și ciuperci... Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie...