Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de SUFLEU DE PORTOCALE.
Ingrediente
2 portocale frumoase
100 g zahăr
4 dl lapte
50 g făină
4 gălbenușuri
6 albușuri
unt pentru uns forma
Cum se porocedează
Se spală portocalele și se șterg. Se iau 100 g zahăr bucăți și se freacă pe rând bucățile de zahăr de coaja portocalelor. Se amestecă încet laptele rece cu făina, se pune pe foc și când începe să fiarbă se pune zahărul parfumat cu portocale. Se dă deoparte și se lasă să se mai răcorească. Se adaugă untul, se pun gălbenușurile, pe rând și la urmă albușurile bătute spumă. Se adaugă compoziția la cuptor, la foc potrivit. Se adugă și zeamă de la o portocală la urmă, pentru însiropare.
REŢETA ZILEI: „Trei ciobănei”, curcubeu în cerul gurii cu ei! Sanda Marin, iar uităm de diete, kilograme în plus și grij... Prăjitura „Bananiata” te va da gata! Ai nevoie de doar trei ingrediente! O poate face oricine și e gata imediat!...