Antena Căutare

Întorsuri cu mere. O rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită

Cele mai frecvente deserturi, în orice sezon ne-am afla, sunt deserturile cu mere, iar o rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită, este rețeta de Întorsuri cu mere.

Întorsuri cu mere

Cele mai frecvente deserturi, în orice sezon ne-am afla, sunt deserturile cu mere, iar o rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită, este rețeta de Întorsuri cu mere.

Rețeta Întorsuri cu mere - Ingrediente


  • 1 kg de făină
  • 450 ml apă
  • 1 praf de sare sare
  • 50 ml ulei
  • 1 kg mere
  • scorțișoară
  • 200 g zahăr
  • 40 g zahăr vanilat
Articolul continuă după reclamă

Rețeta Întorsuri cu mere - Preparare

Se cerne făina și se amestecă cu un praf de sare și o lingură de zahăr, apoi se toarnă, treptat, apa și uleiul și se frământă un aluat de plăcintă compact și nelipicios.

Vedeți aici o Rețetă de aluat fraged, perfectă pentru plăcinte și prăjituri!

Merele se dau pe răzătoare și se amestecă cu zahăr și scorțișoară, după gust.

Aluatul se întinde în foi subțiri care se ung cu compoziția de mere și se rulează.

Rulourile se rulează din nou sub formă de melc, se așază în tavă și se coc pentru 30-35 de minute la 180 de grade.

Se servesc pudrate cu zahăr vanilat.

Vedeți și Rețeta Plăcintă cu mere caramelizate și foarte aromate!

Rețeta Lapte de pasăre cu dantelă de zahăr caramelizat... Rețeta Chocosenses - un desert complex, dar delicios, care merită tot efortul....
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x