Antena Căutare

Melcișori pentru bucătarii amatori

Cu doar patru ingrediente și în cel mai scurt timp, puteți încropi o gustare rapidă și de mare efect.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 250 g bacon afumat
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou

Mod de preparare

Cu doar patru ingrediente și în cel mai scurt timp, puteți încropi o gustare rapidă și de mare efect.

Articolul continuă după reclamă

Tăiați baconul în cuburi cât mai mici.

Dați cascavalul pe răzătoare.

Bateți oul spumă.

Întindeți aluatul de foietaj, ungeți-l cu ou și presărați peste el bacon și cascaval.

Rulați aluatul și tăiați rondele pe care le așezațîn tava tapetată cu hârtie de copt.

Ungeți rondelele cu ou și dați tava la cuptor până când melcișorii sunt frumos rumeniți.

Și cu poftă îi serviți!

Secretul reușitei sigure în prepararea unei foi de ruladă pufoasă și aspectuoasă... Tort de morcovi aromat și ușor de preparat...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x