Antena Căutare

Metodă tradiţională de recuperare după Revelion - ciorbă de potroace! Române, ai mai bea un păhărel? Sanda Marin îți spune cum să te scoli din boala mahmurelii!

Dacă unii îşi revin cu puţin sport după petrecerea zdravănă de azi-noapte, cei mai mulţi preferă metodă tradiţională de recuperare - ciorbă de potroace.

Dacă unii îşi revin cu puţin sport după petrecerea zdravănă de azi-noapte, cei mai mulţi preferă metodă tradiţională de recuperare - ciorbă de potroace.

De ce avem nevoie:

Rețeta delicioasei ciorbe a fost dezvăluită de legendara Sanda Marin, doamna bucătăriei românești:

Astfel, avem nevoie de un kilogram de tacâm de pasăre (aripi, spate, gât), o varză murată spălată și tăiată fidea, 500 gr. zarzavat (morcovi, pătrunjel, păstârnac, țelină), 200 ml. ulei, 2 ouă, 2 cepe, 100 gr. smântână, 300 ml. moare de varză, o lingură orez pentru fiecare litru de ciorbă. "Într-o oală se pun uleiul, ceapa și zarzavatul tocat mărunt și le călim puțin, apoi adăugăm carnea și varza și apă suficientă cât să ajungă pentru a fierbe bine carnea. Când sunt aproape fierte ingredientele adăugăm orezul și se lasă la fiert până carnea și varza devin moi de tot. Atunci se ia oala de pe foc", spuneSanda Marin.

Articolul continuă după reclamă

Separat, într-un vas amestecăm gălbenușurile cu smântâna, peste care turnăm moarea de varză. Când sunt omogenizate, le adăugăm în ciorbă. Gustul este perfect dacă mai presărăm și o legătură de pătrunjel verde tocat.

Se servește caldă, cu crutoane, dar nu e rău nici un ardei iute murat!

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x