Antena Căutare

Mozzarella în fum de rozmarin cu bile de oțet balsamic

Ingrediente

  • 600 gr caș nesărat din lapte de vaca( mozzarella de casă)
  • 150 gr roșii cherry
  • 500 gr oțet balsamic
  • 10 gr agar agar
  • 20 gr rucola
  • 100 gr germeni de ridichi
  • 4 crenguțe rozmarin
  • 2 l ulei de foarea soarelui

Mod de preparare

Intr-o cratiță, pe foc, punem apa și verificăm temperatura să ajungă la 75 de grade.

Articolul continuă după reclamă

Dăm cașul prin răzătoare și îl scufundăm în apa ferbinte.

Îl prelucrăm și formăm mozzarella.

În altă cratiță, pe foc, turnam oțetul balsamic și agar agarul și le aducem la punctul de fierbere, apoi lăsăm compoziția să se răcească.

Într-un bol, punem uleiul în congeletor timp de 3 ore, apoi cu ajutorul caviar box-ului, formăm bilele de oțet balsamic și le scufundăm in ulei,

Așezăm pe platou germenii de ridichi, iar peste ei mozzarella, bilele de oțet balsamic și rozmarin.

Mușchiuleț de cerb în sos din fructe de pădure... Ceviche de creveți cu avocado și cocktail sos...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x