Ingrediente
- 600 gr caș nesărat din lapte de vaca( mozzarella de casă)
- 150 gr roșii cherry
- 500 gr oțet balsamic
- 10 gr agar agar
- 20 gr rucola
- 100 gr germeni de ridichi
- 4 crenguțe rozmarin
- 2 l ulei de foarea soarelui
Mod de preparare
Intr-o cratiță, pe foc, punem apa și verificăm temperatura să ajungă la 75 de grade.
Dăm cașul prin răzătoare și îl scufundăm în apa ferbinte.
Îl prelucrăm și formăm mozzarella.
În altă cratiță, pe foc, turnam oțetul balsamic și agar agarul și le aducem la punctul de fierbere, apoi lăsăm compoziția să se răcească.
Într-un bol, punem uleiul în congeletor timp de 3 ore, apoi cu ajutorul caviar box-ului, formăm bilele de oțet balsamic și le scufundăm in ulei,
Așezăm pe platou germenii de ridichi, iar peste ei mozzarella, bilele de oțet balsamic și rozmarin.