Antena Căutare

Pasca raw vegană! Uită de brânză, aluaturi care îngrașă și zahăr! O rețetă simplă, energie cât încape și ceva nou!

Uită de brânză, aluaturi care îngrașă și zahăr! O rețetă simplă, energie cât încape și ceva nou! Totul e natural, delicios și sănătos!

Uită de brânză, aluaturi care îngrașă și zahăr! O rețetă simplă, energie cât încape și ceva nou! Totul e natural, delicios și sănătos!

INGREDIENTE:

Blat

  • 70 g seminţe de floarea soarelui decorticate
  • 70 g fulgi mic de ovăz

Pastă de stafide ( 100 g stafide, 100 g apă, 1 lingură psyllium)
Crema de interior

  • 100 g caju
  • 100 ml apă
  • 4 smochine
  • 2 linguri psyllium
  • Zeamă de la ½ lămâie
  • 10 g pudră de vanilie
  • 1 coajă de portocală bio

Pentru ornat

  • Goji
  • Caju
  • Stafide

PREPARARE:
Mărunţim în blender seminţele de floarea soarelui decorticate şi fulgii de ovăz.
Pregătim în blender pastă de stafide.


Amestecăm făină cu 2-4 linguri de pastă de stafide, adăugăm încă o lingură de psyllium, încă o linguriţă de vanilie pudra şi amestecăm bine, până se leagă compoziţia.


Restul paste de stafide rămasă în blender, se va amestecă cu toate ingredientele pentru crema de interior. Se mai adaugă 100 ml apă dacă mai este necesar. Se mixează până crema devine precum smântână.


În două cercuri culinare, unul de aproximativ 12 cm şi încă unul mai mic de aproximativ de 10 cm, se presează compoziţia în aşa fel încât pască să aibă şi pereţi interiori. Scoateţi cercurile culinare şi adăugaţi crema în interior. Ornaţi cu caju, goji şi stafide.


PĂSTRARE:
Pască se consumă imediat, sau poate fi păstrată în frigider timp de 2-4 h. Pe măsură ce trece timpul, culoarea şi gustul se va schimbă, de aceea este ideal să fie consumată pe loc.

Sursă: Ligia Pop

Rețetă ca la mama acasă! Cei mai pufoși și gustoși cozonaci... Ouă de ciocolată umplute! Desertul de care musafirii se vor îndrăgosti! Cum să treacă Paștele și să nu faci așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x