Ingrediente:
- 400 gr tagliatelle
- 1 cutie file de anșoa
- 2 buc praz
- 2 buc andive
- ulei măsline
- usturoi
- 2 gr peperoncino
- 1 roșie
- sare
- piper
- parmezan
- 1 lămâie
- busuioc proaspăt
- 1 leg pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Prazul, usturoiul, andivele se curăță și se taie. Se pun la rumenit în puțin ulei de măsline. Se adaugă peperoncino tăiat mărunt.
Se pune la fiert apă, cu sare, ulei de măsline și o roșie. Se fierb apoi și pastele, al dente.
Se scurg, se amestecă în sosul de praz cu andive, apoi se presară parmezan.
Pastele se servesc cu file de anșoa stropit cu suc de lămâie și pătrunjel verde și busuioc tocat proaspăt.
Poftă bună!
Articolul continuă după reclamă
Simplu, foarte rapid, cu un gust fabulos! Încearcă o negresă delicioasă, gata în doar câteva minute, fără bătăi de cap...
Prepeliță afumată, în vin cu piure de păstrârnac și țelină...