Postul Paștelui 2019. Rețetă prăjitură crumble cu prune și migdale. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza o rețetă de prăjitură crumble cu prune și migdale, rapidă și delicioasă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019
Postul Paștelui va dura anul acesta de pe 11 martie 2019 până pe 27 aprilie 2019. Dacă ți-e poftă de o prăjitură delicioasă și ușor de făcut, atunci această rețetă este exact ce îți trebuie.
Ingrediente prăjitură crumble cu prune și migdale
-500 gr prune
-2 linguri zahăr
-1 praf scorțișoară
-200 gr făină
-200 gr margarină
-100 gr zahăr
-50 gr migdale
Mod de preparare prăjitură crumble cu prune și migdale
Mai întâi desfacem prunele, scoatem sâmburii și le tăiem felii. Le amestecăm cu scorțișoara și cele două linguri de zahăr. Apoi le punem într-o tavă termorezistentă unsă cu puțină margarină. Se amestecă untul la temperatura camerei, zahărul și făina până obținem un aluat sfărâmicios, ca niște firimituri. Apoi adăugăm migdalele măcinate grosier.
Firimiturile de aluat obținute le presărăm peste prune în tavă. Dăm prăjitura la cuptor până se rumenește ușor deasupra. O poți servi după ce se răcește fie cu înghețată, fie simplă.
Alege și alte rețete de post pentru întreaga familie:
- Rețetă prăjitură de post cu nucă de cocos
Citește totul despre postul Paștelui aici.
Sursă foto: bbcgoodfood.com
Postul Paștelui 2019. Rețetă prăjitură cu mere și morcov de post... Rețete de mărțișor: Choux a la creme cu căpșuni...