Postul Paștelui 2019. Rețetă prăjitură cu mere și morcov. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza o rețetă de prăjitură cu mere și morcov de post, rapidă și delicioasă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019
Postul Paștelui va dura anul acesta de pe 11 martie 2019 până pe 27 aprilie 2019. Dacă ți-e poftă de o prăjitură delicioasă și ușor de făcut, atunci această rețetă este exact ce îți trebuie.
Ingrediente prăjitură cu mere și morcov de post
-1 cană morcov ras
-1 cană măr ras
-1 cană zahăr
-1 cană ulei
-100 g stafide
-3 căni făină cernută
-zeama și coaja de la o portocală
-1-2 lingurițe scorțișoară
-1 plic praf de copt
-1 esență de rom
Mod de preparare prăjitură cu mere și morcov de post
Începem prin a amesteca zahărul cu uleiul după care adăugăm pe rând morcovul, mărul, sucul de portocală, scorțișoara, coaja rasă de la portocală, făina cernută amestecată cu praful de copt, esența de rom și stafidele.
Apoi trebuie să pregătești o tavă pe care o ungi cu ulei și o tapetezi cu făină. Toarnă compoziția și dă-o la cuptor pentru 45 – 60 minute. Testează cu o scobitoare prăjitura pentru a vedea dacă e coaptă. După coacere, las-o la răcit și apoi o poți porționa pudra cu zahăr după preferințe.
Alege și alte rețete de post pentru întreaga familie:
- Rețetă prăjitură de post cu nucă de cocos
Citește totul despre postul Paștelui aici.
Sursă foto: retetefeldefel.ro
Postul Paștelui 2019. Rețetă fursecuri cu vanilie de post... Postul Paștelui 2019. Rețetă prăjitură crumble cu prune și migdale...