Antena Căutare

Prăjitura cu brânză și pere. Desert de toamnă delicios!

Simplu de preparat, cu gust bun și arome plăcute, prăjitura cu brânză și pere este un desert de toamnă delicios!

Prăjitura cu brânză și pere

Simplu de preparat, cu gust bun și arome plăcute, prăjitura cu brânză și pere este un desert de toamnă delicios!

Din aceeași categorie, mai puteți încerca și Prăjitura cu pere și cremă de brânză, sau Prăjitura cu foi fragede cu scorțișoară și umplutură de pere.


Ingrediente pentru Prăjitura cu brânză și pere

Articolul continuă după reclamă
  • 4 ouă
  • 125 g zahăr
  • 500 g brânză proaspătă, de vaci
  • 4 pere
  • zeama de la o lămâie
  • 250 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • zahăr vanilat, pentru pudrat
  • unt sau ulei pt uns tava

Mod de preparare Prăjitura cu brânză și pere

Se amestecă ouăle cu un praf de sare și zahărul, apoi se încorporează brânza de vaci.
Se amestecă făina cu praful de copt și se încorporează în compozițe.
Perele se curăță de cotoare și coajă și se taie în cuburi. Se stropesc cu zeama de lămâie și se adaugă în compoziție, amestecându-le uniform.
Se unge tava, se tapetează cu făină și se întinde compoziția pentru prăjitura cu brânză și pere.
Se dă tava la cuptor și se coace prăjitura cu brânză și pere pentru 35-40 de minute la 180 de grade.
Se lasă să se tempereze, se pudrează cu zahăr vanilat și se porționează.
Se servește cu poftă, alături de o cafea bună, dar și alături de cei dragi!

Rețeta așteptată de toate gospodinele! Zacusca de ghebe, un deliciu al toamnei! Care este ingredientul-secret... Cum preparăm aripioare de pui în crustă aurie, crocante și delicioase, pentru mese savuroase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x