Antena Căutare

Pulpă de pui dezosată cu roşii tandoori

Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.

Ingrediente

  • Pulpă de pui (dezosată) - 4 buc.
  • Usturoi – 1buc. (1căţel)
  • Lămâie – 2buc.
  • Iaurt natural – 0,300 kg.
  • Roşii(decojite) – 0,400 kg.
  • Paprika(boia dulce) – 0,100 kg.
  • Ceapă albă(medie) – 4buc.
  • Unt – 0,200 kg.
  • Ulei vegetal – 0,200 kg.
  • Miere – 0,200 kg.
  • Smântână grasă(creme fraiche) – 0,200 kg.
  • Condiment tandoori – 0,50 gr.
  • Sare,
  • Piper

Mod de preparare

1. Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.

2. Se pune la calit in unt cu putin ulei, ceapa, impreuna cu usturoiul. Se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga rosiile decojite. Se lasa totul sa fiarba pana scade apa lasata de rosii. Se adauga paprika, condimentele tandoori, si se mai lasa putin pe foc.

3. Se monteaza preparatul.

Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este:

Muschiuleţ de porc... Chiftele din pui cu fistic cu sos de mentă şi cartofi piuree...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x