Ingrediente
- Pulpă de pui (dezosată) - 4 buc.
- Usturoi – 1buc. (1căţel)
- Lămâie – 2buc.
- Iaurt natural – 0,300 kg.
- Roşii(decojite) – 0,400 kg.
- Paprika(boia dulce) – 0,100 kg.
- Ceapă albă(medie) – 4buc.
- Unt – 0,200 kg.
- Ulei vegetal – 0,200 kg.
- Miere – 0,200 kg.
- Smântână grasă(creme fraiche) – 0,200 kg.
- Condiment tandoori – 0,50 gr.
- Sare,
- Piper
Mod de preparare
1. Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.
Articolul continuă după reclamă
3. Se monteaza preparatul.
Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este: