Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Rață cu spumă de țelină și sos de rodie. O combinație gustoasă și inedită!

 

Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, avem o combinație gustoasă și inedită: Rață cu spumă de țelină și sos de rodie!


Ingrediente pentru Rață cu spumă de țelină și sos de rodie

  • 3 bucăți de carne de rață
  • 3 buc. țelină, mici
  • 2 cartofi medii
  • 200 g unt
  • 500 ml smântână Gran Cucina
  • 3 rodii
  • 1 portocală
  • 1 l vin roșu
  • Sare
  • Piper
  • Cimbrișor
  • Rozmarin

Mod de preparare Rață cu spumă de țelină și sos de rodie

Se încinge bine o tigaie și se rumenesc în ea bucățile de rață, câte 3 minute pe prima parte și 2 pe a doua. Se condimentează cu sare și piper.

Se pune apă la fiert, cu puțină sare și se adaugă cartofii și țelina curățate și tăiate în cuburi.

După ce sunt bine fierte se transformă în piure, adăugând și untși smântână Gran Cucina, pentru cremozitate.

Din sucul de rodii cu puțin zahăr și zeama de portocală se fierbe un sos care se stinge cu vin și se lasă la fiert până prinde consistență.

Spre final, se adaugă puțin unt și se potrivește gustul cu sare și piper.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe