- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, avem o combinație gustoasă și inedită: Rață cu spumă de țelină și sos de rodie!
Ingrediente pentru Rață cu spumă de țelină și sos de rodie
- 3 bucăți de carne de rață
- 3 buc. țelină, mici
- 2 cartofi medii
- 200 g unt
- 500 ml smântână Gran Cucina
- 3 rodii
- 1 portocală
- 1 l vin roșu
- Sare
- Piper
- Cimbrișor
- Rozmarin
Mod de preparare Rață cu spumă de țelină și sos de rodie
Se încinge bine o tigaie și se rumenesc în ea bucățile de rață, câte 3 minute pe prima parte și 2 pe a doua. Se condimentează cu sare și piper.
Se pune apă la fiert, cu puțină sare și se adaugă cartofii și țelina curățate și tăiate în cuburi.
După ce sunt bine fierte se transformă în piure, adăugând și untși smântână Gran Cucina, pentru cremozitate.
Din sucul de rodii cu puțin zahăr și zeama de portocală se fierbe un sos care se stinge cu vin și se lasă la fiert până prinde consistență.
Spre final, se adaugă puțin unt și se potrivește gustul cu sare și piper.
Musaca de carne cu legume. Un preparat ușor, dar gustos și sățios!... Scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran...