Antena Căutare

REŢETA ZILEI: „Trei ciobănei”, curcubeu în cerul gurii cu ei! Sanda Marin, iar uităm de diete, kilograme în plus și griji! Ce gust, ce aromă!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de „TREI CIOBĂNEI”.

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de „TREI CIOBĂNEI”.

Ingrediente:

• 600 g de file carne de vită,
• 600 g muşchi de porc de pe spate,
• 500 g fileu de găină,
• 150 g de slănină afumată,
• sare,
• piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Se taie toate bucăţile de carne felii egale, se bat prin peliculă pînă la grosimea de 0,3-0,5 cm, se sărează, se piperează, se taie panglici cu lăţimea de 2 cm cît se poate de lungi. Slănina afumată fără şorici se taie la fel panglici de aceeaşi lăţime. (ca să fie mai uşor de tăiat se congelează în prealabil). Semifabricatele se rulează într-o spirală respectîndu-se următoarea ordine – pe centru − spirala din carne de vită, în mijloc– fileul din carne de găină, pe exterior – spirala din carne de porc. Între fiecare fel de carne se pune cîte un strat de slănină afumată. Întăriţi-le cu beţişoare pentru frigărui sau ace în formă de cruce. Coaceţi-le la grătar timp de 10 minute la foc mediu.

Metodă tradiţională de recuperare după Revelion - ciorbă de potroace! Române, ai mai bea un păhărel? Sanda Marin îți spu... Gata cu șoricii și cârnații! Gospodina de aur a României, Sanda Marin, îți propune pentru azi SUFLEU DE PORTOCALE! E del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x