Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

 

Dacă vă place risotto și vreți să-l combinați altfel decât ați făcut-o până acum, această rețetă  „Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan” sigur vă poate inspira! 

Puteți încerca și Risotto cu creveți, sau Monkfish cu risotto asparagus si baby spanac.


Ingrediente pentru Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

  • 300 g risotto
  • 150 g ciuperci champignon
  • 1 ardei chili roșu
  • 1 ceapă
  • 100 g unt
  • 1 buc. anghinare
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan ras

Mod de preparare Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

Se toacă ceapa și lujerul anghinarei și se călesc în unt topit, apoi se adaugă ciupercile, de asemeni, tocate mai mărunt și rondele de ardei chili. Se lasă să se prepare până sunt bine pătrunse toate ingredientele, apoi se asezonează cu sare și piper după gust.
Orezul se pune la fiert în apă cu sare, respectând proporția clasică, iar spre final de fierbere, se adaugă ingredientele călite în unt și se amestecă bine, să se dispună uniform printre orez.
La final, se presară parmezanul ras, deasupra orezului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe