Ingrediente
- 12 felii de piept curcan (de 70 g)
- sare
- piper
- 500 g spanac congelat
- 200 g mozzarella rasa
- 12 felii subtiri sunca
- 300 ml ulei masline
- 250 ml vin alb
- 150 g unt
- 500 g parmezan ras
- 20 g germeni de varza rosie
- 30 g salvie
Mod de preparare
1. Se intind feliile de curcan si se bat usor. Se condimentează. Se așează pe fiecare felie de carne câte o felie de șuncă si mozzarella.
2. Separat se amesteca spanacul cu putin parmezan, sare, piper si o lingura de ulei. Peste feliile de sunca si de curcan se pune cate putin spanac.
3. Se rulează carnea și se fixează cu scobitori. Se ung cu putin ulei si putin unt apoi se aseaza in tava de cuptor si se stropesc cu putin vin alb. Se adauga cateva frunze de salvie pentru aroma.
4. Se lasa la cuptor aproximativ 25-30 minute la temperatura de 160 grade.
5. Intre timp se pune in tigaie putin unt, vin, sare si piper si se face un sos pe care il vom adauga langa preparat.
6. Dupa ce le scoatem de la cuptor le vom taia in asa fel incat pot fi montate frumos pe farfurie.