Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș!
Ingrediente:
6 pahare apă,
500 g carne de oi,
1 pahar fasole albe,
2 cartofi,
2 cepe,
1 morcov,
1 rădăcină de pătrunjel,
½ rădăcină de ţelină,
3 roşii,
2 pahare borş acru (vezi reţeta „Borş de tărîţe”) sau un pic de sare de lămâie,
sare,
1 ardei iute,
1 lingură leuştean verde tăiat,
1 lingură verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tăiată.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe până este pe jumătate gata. Carnea se taie bucăţi mici, se pune în apă rece şi se fierbe până este gata. Bulionul se strecoară, în bulion se pune fasolea, rădăcinile, tăiate fidea, cartofii tăiaţi felii. Cu 5-7 minute înainte de a lua de pe foc, se adaugă roşiile mărunţite, leuşteanul, borşul, se dă în clocot, se sărează, se presară cu verdeaţă, se pune ardei iute.
Ciorba se serveşte în castroane de ceramică.
Sursă foto: moldovenii.md
Cea mai simplă prăjitură DIN LUME. Conține doar trei ingrediente și este gata în 15 minute... Cea mai bună rețetă de Tiramisu, fără mascarpone. Gustoasă și sănătoasă! Vei fi lăudată de cei dragi...