Ingrediente
- 1 kg mușchi de porc
- 400 gr șuncă presată, din piept de pui
- 400 gr cașcaval
- 400 gr ciuperci champignogn
- 4 ouă
- 300 gr făină albă
- 300 gr pesmet
- 1 l ulei
- 300 gr roșii
- 300 gr pastă de tomate
- piper
- sare
Mod de preparare
Carnea de porc se porționează, se bate cu ciocanul de șnițele și se condimentează cu sare și piper.
Se trec feliile din carne prin făină, apoi prin ouăle bine amestecate cu puțină sare și la final prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Ciupercile se taie în felii și se călesc în ulei, apoi se adaugă pasta de tomate și se prepară până când sosul scade consistent.
Se potrivește gustul cu sare și piper.
Șnițelele se așază sub formă de sandwich, două câte două, iar între ele se așază felii de cașcaval și de șuncă, apoi se dau la microunde, pentru 2 minute.
Se servesc cu sosul de ciuperci și roșii proaspete.
Cheesecake cu afine... Gata cu cartofii și măslinele! Încearcă hummus oriental, o reţetă delicioasă de post, sănătoasă și foarte ușor de prepar...