Șnițelele sunt declarate preparatele din carne preferate, atât în rândul copiilor, cât și al adulților.
Încearcă-le în crustă de susan și vor fi chiar deosebite și mult mai iubite!
Ingrediente pentru șnițele din piept de pui în crustă de susan
- 500 g piept de pui
- 2 ouă
- 1 lingură muștar clasic
- 1 lingură lapte rece
- 100 g semințe de susan
- 100 g făină
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare șnițele din piept de pui în crustă de susan
Se porționează pieptul de pui în felii subțiri care se presară cu sare și piper.
Se amestecă ouăle cu un praf de sare, apoi cu muștarul, laptele rece și o lingură de făină.
Se pune restul de făină într-un bol, iar în altul se pun semințele de susan.
Se încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu spre mare.
Se trec feliile din piept de pui mai întâi prin făină, apoi prin amestecul de ouă cu muștar, iar la final, prin susan.
Se plonjează în uleiul încins și se rumenesc bine pe ambele părți, întorcându-le cu o spatulă.
Se servesc delicioasele șnițele din piept de pui în crustă de susan, fie calde fie reci, cu garnitura preferată, sau în sandvișuri luate la pachet.
Poate vă plac și aceste șnițele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb!
Supă de cartofi dulci, cu cocos și cardamom. Un gust deosebit pe care îl vei îndrăgi instant!... Cum să faci kebab de pui cu șofran la tine acasă! Rețetă simplă și mult mai sănătoasă!...